Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata

CD educational "Bunele Maniere" pentru copii

Cod: INF600

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata

Mai multe poze

Detalii

CD Educativ recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 - 7 ani.

Toti parintii isi doresc sa aiba copii cuminti - maniersti, sa fie mandrii de ei - de cum se comporta in orice situatie.

Bunele maniere il ajuta pe copil sa-si dezvolte simtul respectului de sine - increderea in propria persoana, dar au - un rol important in integrarea copilului in societate.

Invatarea bunelor maniere este un proces indelungat, care trebuie inceput de mic. "Cei sapte ani de acasa" sunt definitorii pentru formarea comportamentului micutului in societate.

Si pentru ca educarea unui copil este destul de dificila, PitiClic s-a gandit sa sara in ajutor - sa participe - el activ la acest proces de invatare.
 
Alaturi de animalute dragute - prietenoase, copiii vor invata sa-si dezvolte vocabularul folosind termeni specifici disciplinelor sociale, sa identifice reguli de comportare civilizata, sa-si exprime opinia cu privire la comportamentul in diferite situatii:

-acasa
-pe strada
-la gradinita
-in sala de spectacole
-in excursie

  Pe langa informatii legate de ce este bine sau rau, programelele ascund sub masca lor zglobie - prietenoasa cunostinte de matematica, perspicacitate, indemanare - multe notiuni noi, pe care copilul le asimileaza jucandu-se.

Pentru castigarea diplomei de "COPIL BINE EDUCAT", cei mici vor avea de rezolvat un test de evaluare a cunostintelor acumulate prin parcurgerea integrala a programului. Nu trebuie sa mai mentionam ca nu este vorba de o diploma obisnuita, ci una inedita deoarece este semnata chiar de ...PitiClic.
Pentru acest CD cuvintele de ordine sunt MOTIVANT - CAPTIVANT, deci o alternativa placuta, utila - educativa de petrecere a timpului liber pentru copii.

Scenariul programului a fost premiat in cadrul celei de-a treia editii a concursului de scenarii "Cum sa concepem materiale didactice moderne" (2008-2009), din cadrul proiectului educational cu acelasi nume desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului - Sportului.

Caracteristici soft educational:

-acest produs este un software interactiv multimedia - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
-soft-ul ruleaza cu ajutorul PC-ului fiind necesara prezenta CD-ului in unitatea cititoare - programul porneste automat
-cerinte minime sistem (pot diferi de la aplicatie la aplicatie, deci trebuie citita eticheta produsului)

PC:Calculator compatibil Pentium 1000 MHZ,
Memorie RAM 512 MB
Unitate CD-ROM  40X
Placa video rezolutie 800X600 High Colour,
Placa de sunet - compatibil Sound Blaster
Sistem de operare Windows  / 2K / XP / Vista / Win 7

Mac:Power PC G 4, Mac OS X, 512 Mb RAM, Video 800X600, CD - ROM 32x, Mouse

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.
 

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii