Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Protectia datelor personale

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

SC Pro Tempus SRL poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dvs., adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre.

1. In ce fel poate utiliza Pro Tempus aceste informatii personale?

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC Pro Tempus SRL, cum ar fi:
1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
1.3 facturare;
1.4 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;
1.5 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor SC Pro Tempus SRL si ale distribuitorilor sai;
1.6 contactarea dumneavoastra (posta, email, .. ) in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC Pro Tempus SRL care credem ca ar putea sa fie de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
1.7 inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare;

1.8. in cazul coletelor neridicate de dvs. si returnate de Posta Romana, Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a mentiona numele dvs., adresa si valoarea comenzii pe "Lista neagra a rau platnicilor" facuta publica pe site-ul nostru.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC PRO TEMPUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este FURNIZAREA DE BUNURI SI SERVICII. – pentru facturare

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare FACTURARII BUNURILOR SI SERVICIILOR COMANDATE. Refuzul dvs. determina emiterea facturilor in format incomplet sau imposibilitatea emiterii facturii /livrarii bunurilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:operator facturare si contabil.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC PRO TEMPUS SRL ?  NU  DA 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. 

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Pro Tempus SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.