Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Conditii si modalitati pentru RETUR sau renuntarea la produsele comandate si livrate 

Adresa pentru returul produselor:

SC Pro Tempus SRL str. Dr I Ratiu, nr. 45A, Turda, 401091, jud Cluj  - tel 0364-733987  

   

 

1. RETUR  PRODUSE CONFORME SI FUNCTIONALE

          Retur cadouri si promotionale 


 

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in 10 zile de la primirea lor de la posta sau curier urmand pasii de mai jos:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@pro-edu.ro  prezentand optional motivul nemultumirii si despre ce produse / factura este vorba.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii / notificari in termen de 2-3 zile lucratoare si vom confirma acceptul pentru returul produselor, fara alte conditii.

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse sigilate (CD/DVD/VCD-uri) sau produse distinct personalizate, si nici produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

- taxele postale pentru transportul coletului prin Posta Romana spre sediul Pro Tempus va fi suportat de dvs. ( el este mai mic decat costul initial de transport facturat). Pro Tempus are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora prin transfer bancar al contravalorii produselor (inclusiv a transportului initial conform total factura)  in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator"  in factura fiscala.

 

2.  RETUR PRODUSE NECONFORME / NEFUNCTIONALE SAU IN TERMEN DE GARANTIE

 In cazul in care primiti in colet un produs/produse nefunctionale sau neconforme fata de specificatiile prezentate va rugam sa returnati produsul / produsele la adresa mentionata mai sus cu o prealabila informare prin email.

Pentru contravaloarea produsului / produselor puteti opta pentru urmatoarele variante:

a) - acelasi produs / produse retrimise catre dvs fara alte cheltuieli postale in 1-3 zile lucratoare de la ridicarea returului de la posta - exista posibilitatea lipsei de stoc si atunci retrimiterea se prelungeste cu max 15-20 zile pana la reaprovizionare

b) - achizitia altor produse de aceeasi valoare sau o valoare mai mare pe care vi le vom expedia prin posta fara alte cheltuieli postale

c) - rambursarea contravalorii produselor prin transfer bancar in contul dvs personal - asteptam sa ne indicati numele exact, contul IBAN si banca/filiala