Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Profil tehnologic

Seria „Tehnologii” – 15 CD-uri cu softuri educaţionale specifice învăţământului tehnic şi profesional, cuprinde unităţi de învăţare, teste, fişe de lucru, lucrări de laborator, filme didactice.
Aceste Cd-uri au fost și sunt folosite cu succes în orele de curs, elevii lucrând cu mare plăcere. Temele abordate respectă programele şcolare şi au un grad ridicat de interactivitate.
Noutatea constă în construirea unităţilor de învăţare după un scenariu didactic care aplică metode de învăţare moderne, venind în sprijinul demersului didactic al profesorilor.
Prezentarea atractivă determină cointeresarea şi implicarea elevilor, dezvoltarea abilităţilor de operare şi comunicare electronică.

Pentru vizualizarea CD-urilor au fost incluse pe acestea softurile necesare. Spre exemplu, pentru vizualizarea documentelor prezentate PPS (Power Point Show) este inclus pe CD programul PPT View.

La această serie se adaugă Mapa Educație tehnologică, care cuprinde 2 cărți, o broșură pentru profesor și CD-ul Tehnologie 1.
Seria „Grafică computerizată” – se adresează în special elevilor de liceu. Această serie are un grad ridicat de noutate, prin modul de concepere.
Seria „De la unu la infinit” - se adresează în special elevilor din ciclul primar și clasa pregătitoare, precum și învățătorilor. Interesant este faptul că materialele prezentate au un pronunțat caracter interdisciplinar.
CD-urile pot fi folosite de elevi, studenți, profesori, părinți și de toți cei interesați de aceste subiecte.
Te așteptăm să utilizezi CD-urile concepute de echipa de profesori specialisti in domeniu.
Am adăuga și faptul că la realizarea CD-urilor au venit cu sugestii și elevii noștri.

Articole 1 pina la 25 din 29 in total

Seteaza descrescator
pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 25 din 29 in total

Seteaza descrescator
pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2