Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Despre magazin

Bine ati venit in aceasta biblioteca cu produse didactice si educationale care va pune la dispozitie
  • CARTI
  • PROGRAME EDUCATIONALE pe suport electronic, CD/DVD
  • ECHIPAMENTE PENTRU DOTARE LABORATOARE SCOLARE sau pentru uz propriu.

Oferta noastra cuprinde carti si softuri multimedia interactive pe suport electronic ( CD, DVD) cu povesti, legende de Craciun, cantece, colinde, jocuri, cursuri, rebusuri, dictionare, compedii, harti, planse, manuale interactive, lucrari, aplicatii practice multimedia despre lumea plantelor, animalelor, terra….

Am reunit producatori importanti de software educational si edituri consacrate dar si inovative. Puteti regasi in paginile magazinului nostru produse clasice dar si noutati in materie de produse educationale bazate pe “exploatarea” eficienta a aptitudinilor fiecarei varste.

Produsele noastre reprezinta resurse importante pentru procesul de educatie si dezvoltare mentala incepand cu primele luni de viata si pana la maturitate. Ele se adreseaza parintilor, cadrelor didactice, bunicilor sau altor persoane care pot contribui la acest process complex.

 

NOU ! - INTUITEXT, divizia de software educational a Softwin, are placerea sa anunte faptul ca produsul sau “Geometrie: intre joc si nota zece” (prezente si in acest Magazin Didactic) a fost premiat la sectiunea eLearning a World Summit Award 2007. detalii stire Sursa www.Comunicatedepresa.ro


Echipamente aflate in dotarea firmei PRO TEMPUS SRL: