Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.pro-edu.ro.

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza site-ul http://www.PRO-EDU.ro, denumit mai jos PRO-EDU, este SC Pro Tempus S.R.L, numita in continuare Pro Tempus, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/45/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO17099996. Tel/fax: 0364-733.987; mobil: 0784-212682; e-mail :office@pro-edu.ro Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Pro Tempus isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

SC Pro Tempus SRL si-a deschis site-ul www.pro-edu.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC Pro Tempus SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

 

Art.2 Livrarea bunurilor si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de Pro Tempus si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele numele, adresa, nr. telefon si email ale consumatorului.

Pro Tempus trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. Pro Tempus, in cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 30 zile.

Pro Tempus poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris sau verbal al acestuia din urma. In acest caz cheltuielile de returnare a acestor produse vor cadea in sarcina Pro Tempus.

Pro Tempus nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealalbila din partea consumatorului.

 

Art.3 Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@pro-edu.ro prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

- acceptam la retur doar produse sigilate (CD/DVD/VCD-uri, pachet CD+revista) si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, pagini rupte sau desigilate). Acceptam retur si CD/DVD/VCD-uri care au fost desigilate si instalate/activate dar nu ruleaza informatia salvata, insotite de o declaratie pe proprie raspundere ca sunt "defecte".

- taxele postale pentru transportul coletului prin Posta Romana spre sediul Pro Tempus va fi suportat de dvs. Pro Tempus are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreeata de ambele parti - in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator" in factura fiscala.

Art. 4. Colete refuzate de consumator

In cazul coletelor neridicate de dvs. si returnate de Posta Romana sau curier rapid, Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a mentiona numele dvs., adresa si valoarea comenzii pe "Lista neagra a rau platnicilor" facuta publica pe site-ul nostru.

Art.5 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.5.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

SC Pro Tempus SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Pro Tempus sau a unor terti care au autorizat SC Pro Tempus SRL sa le utilizeze.

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de instalatii care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC Pro Tempus SRL este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Art.5.2 Drepturi de marca

Numele SC Pro Tempus SRL, logo-ul SC Pro Tempus SRL, numele produselor din gama SC Pro Tempus SRL precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre SC Pro Tempus SRL.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de SC Pro Tempus SRL, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de SC Pro Tempus SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Pro Tempus SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.


Art.6 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC Pro Tempus SRL distribuite in Romania.

SC Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Pro Tempus, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua SC Pro Tempus SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.


Art.7 Servicii

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru membrii activi ai retelei SC Pro Tempus SRL in Romania.


Art.8 Hyperlink-uri

SC Pro Tempus SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul http://www.pro-edu.ro/ si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.


Art.9 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC Pro Tempus SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC Pro Tempus SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.


Art.10 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Art.11 Actualizarea conditiilor generale

SC Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.