Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Manual comunicare în limba română - Clasa a II-a

Manual + CD de comunicare in limba romana scris si citit, pentru copii isteti

Cod: ET19

Disponibilitate: Stoc epuizat

Our Price: 40,00 RON

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Manual comunicare în limba română - Clasa a II-a

Mai multe poze

Detalii

Manual pentru clasa a II-a

SEMESTRUL I + II
(ediție tipărită+ediție digitală)

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Manualul de Comunicare în limba romană pentru clasa a II-a este realizat respectând noua programă școlară și abordare interdisciplinară. Este structurat în două volume, fiecare având câte 72 de pagini.

Manualul propune o învăţare centrată pe elev, concepută ca o experienţă personală la care elevul este participant activ. Informaţia oferită prin texte, suporturi vizuale şi audio, resurse multimedia este relevantă pentru vârsta elevilor.

Personajele Maia și Aris îi însoțesc, sprijină și ghidează pe elevi, implicându-i în mod activ în învățare. Pentru o experiență de învățare completă, manualul acordă atenţie procesului de evaluare, fiecare unitate conținând probe de evaluare. În plus, secțiunile de evaluare permit elevului să se auto-aprecieze cu ajutorul scalei de rezultat.

Manualul vizează dezvoltarea competenţelor de comunicare în contexte autentice de viaţă, stimulând elevii să întrebe, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

Varianta printată este atractiva, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, pastrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă.

Varianta digitala conține:

    102 imagini care pot sta la baza predării
    63 de predări animate pentru lecții
    41 jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

Cele două versiuni: print și digital formează un întreg generand o experiență de învățare superioară.

Puteti descarca aici varianta tiparita a produsului

<p><a href="http://www.intuitext.ro/_alien_stuff/manuale/clr02v1.pdf" target="_blank" style="color:#FB9005"><strong>Descarcă varianta tipărită Semestrul I</strong>
</a><br><strong><a href="http://www.intuitext.ro/_alien_stuff/manuale/clr02v2.pdf" target="_blank" style="color:#FB9005">Descarcă varianta tipărită Semestrul al II-lea
</a></strong></p>



Un punct forte pentru stimularea învățării în manieră integrată conform programei școlare actuale îl reprezintă faptul că manualul Comunicare în limba română pentru clasa a II-a are un concept similar manualului

Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, pentru o experiență integrată de învățare.

Mai multe informatii

Tip produs Carte + CD
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini 120

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.
  • Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs sa fie colectate si folosite pentru realizarea comenzilor conform GDPR Mai multe informatii aici

* campuri obligatorii