Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

CD 8 - Vara - In vacanta mare

CD jocuri educationale pt.copii

Cod: ET8

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 35,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

CD 8 - Vara - In vacanta mare

Mai multe poze

Detalii

 Prezentare generala
A venit vacanta! 17 jocuri noi de vara te saluta!
Sa reinceapa aventura! Construieste impreuna cu Scliparici mijloace de transport. Ce preferi? O tabara la munte sau una la mare? Impreuna vom mergem peste tot! Da! - pentru ca 1 Iunie este Ziua Copilului, am pregatit - mai multe jocuri atractive!

 Cuprins

Capitolul 1 - Carnavalul copiilor
Zi de sarbatoare
Joc interactiv in care copilul afla informatii despre vara, dar - primeste intrebari despre acest anotimp, la care trebuie sa raspunda corect pentru a-l ajuta pe Scliparici sa culeaga cat mai multe granule cu praf magic.

tinuta de vara
Joc interactiv in care copilul trebuie sa aleaga echipamentul potrivit fiecarui sportiv. Cel mic trebuie sa urmareasca imaginea, sa aleaga echipamentele sportive din raft - apoi sa numere cate obiecte are in cos.

Hora prieteniei
Joc interactiv in care copilul trebuie sa rezolve exercitii simple de matematica. Acestea sunt prezentate sub forma unor povesti - explicitate cu ajutorul unor desene.

Jocuri de 1 iunie
Joc interactiv in care copilul trebuie sa refaca un intreg din doua jumatati. Reintregeste jucariile din parc, recunoscand jumatatile lor.

Capitolul 2 - Hai la mare!
Mergem la mare
Joc interactiv in care copilul afla informatii despre vara - mersul la mare, dar primeste - intrebari la care trebuie sa raspunda corect pentru a-l ajuta pe Scliparici sa culeaga cat mai multe granule cu praf magic.

Labirint in apa marii
Joc interactiv in care copilul trebuie sa gaseasca drumul potrivit pentru vietuitoarele din adancul marii. Folosind sagetile de la tastatura, trebuie sa ghideze vietuitoarele marii spre casuta lor.

Pestisorii nazdravani
Joc interactiv in care copilul pescuieste. El trebuie sa indice numarul corect de pesti prinsi. Daca raspunde corect, la finalul jocului este rasplatit cu o medalie.

Geamantanul de vacanta
Joc interactiv in care copilul invata sa-si pregateasca geamantanul. in functie de locul in care merge, la munte sau la mare, copilul trebuie sa sorteze obiectele din dulap in geamantane diferite. Obiectele care se iau - la munte - la mare, sunt puse intr-o geanta comuna.

Capitolul 3 - in tabara la munte
Rucsacul de munte
Copilul porneste intr-o calatorie alaturi de Scliparici in care afla informatii noi despre vara. Primeste intrebari de la Zana Vara pentru a-l ajuta pe Scliparici sa culeaga granule cu praf magic.

Ghici ce se ascunde in padure
Joc interactiv in care copilul se pregateste de o excursie la munte. El trebuie sa aleaga obiectele de care are nevoie. La nivelul doi, trebuie sa identifice animalele care traiesc la munte.

Gaseste mama - puiul!
Joc interactiv in care copilul, prin tehnica drag and drop, trebuie sa aduca puii aproape de mama lor. Va recunoaste astfel atat puii, cat - animalele din padure.

Asa da, asa nu!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa formeze perechi de antonime. El va primi cartoane cu imagini reprezentand simboluri opuse, pe care trebuie sa le uneasca.

Capitolul 4 - Cu ce calatorim?
Calatorim impreuna!
Copilul porneste intr-o calatorie alaturi de Scliparici in care afla informatii noi despre vara. Primeste intrebari de la Zana Vara pentru a-l ajuta pe Scliparici sa culeaga granule cu praf magic.

Din vacanta, cu drag
Joc interactiv in care copilul trebuie sa realizeze un puzzle cu tema in vacanta. Cu drag and drop isi poate alege piesele din partea stanga - le poate pune pe plansa din partea dreapta. De asemena, isi poate alege nivelul de dificultate al puzzel-ului.

Suntem mesteri mari
Joc interactiv in care copilul isi va alcatui propriile mijloace de transport. Trebuie sa urmareasca modelul dat - sa aleaga partile componente potrivite.

Cu ce calatorim in vacanta?
Joc interactiv in care copilul va invata mijloacele de transport terestre, maritime - aeriene. El trebuie sa selecteze - sa grupeze mijloacele de transport in functie de categoria careia ii apartin.

Capitolul 5 - Calendarul naturii


Calendarul naturii de vara II
Calendarul naturii de vara II este un joc interactiv in care copilul poate completa un calendar cu simbolurile pe care - le doreste. Poate nota atat zile de nastere - onomastici, cum este vremea, dar - simboluri specifice verii.

 

Vizualizati o prezentare a produsului

Configuratie minima

Frecventa procesor: 2 GHz
Memorie RAM: 1 GB
Rezolutia ecranului: 1024 x 768, 16 biti adancime de culoare, 64 MB memorie video
Audio: placa audio - boxe
Spatiu pe disc: 300 MB
Unitate optica: CD-ROM
Sistem de operare: Microsoft Windows 2000, XP, Vista, 7 

 

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Cunoasterea mediului
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii