Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Toamna CD1- A sosit toamna

CD jocuri educationale pentru copii

Cod: ET1

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 35,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Toamna CD1- A sosit toamna

Mai multe poze

Detalii

Vara este pe final - soseste toamna iar!
Vine cu vanturi - ploi - schimba decorul apoi!
Zana Toamna - greierasul Cri-Cri te asteapta in acest anotimp. 18 jocuri educationale de toamna il vor ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte creativitatea, imaginatia - dexteritatea. Sa cunoastem impreuna vremea de toamna, culorile - parfumul acestui anotimp.

Toate jocurile acestui CD sunt realizate cu scopul clar de a educa copiii cu varsta cuprinsa intre 3 - 7 ani. Ele poarta avizul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului - Sportului - reprezinta o unealta folosita de educatori in gradinitele din Romania.

 Cuprins

Capitolul 1 - Culorile toamnei
Toamna

Cunosti culorile toamnei?
Cel mic trebuie sa-l ghideze pe greierasul Cri-Cri printre flori. El afla informatii despre toamna - primeste intrebari de la Zana Toamna. Daca raspunde corect, primeste granule cu praf magic, care il vor ajuta pe Cri-Cri sa-si umple borcanasul.

Completeaza tablourile!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa aleaga simbolurile de toamna - cele de vara. Cu tehnica drag and drop, el va pune simbolul in tabloul corespunzator: de toamna, sau de vara.

Album de toamna!
Joc in care copilul va colora un album de toamna. Paleta de culori este corespunzatoare peisajelor de toamna. Plansa colorata poate fi tiparita.

Frunze perechi!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa formeze perechi de frunze. La primul nivel, perechile se formeaza dupa forma frunzelor, iar la al doilea, perechile se formeaza dupa culoarea frunzelor.

Gradina cu flori de toamna!
in acest joc, copilul poate cultiva flori. El isi poate alege tipul de floare dorit, poate planta semintele in pamant, iar ca sa rasara, trebuie sa le ude cu stropitoarea.

Capitolul 2 - Ce ne povesteste vantul
Toamna

Vremea de toamna!
Cel mic trebuie sa-l ghideze pe greierasul Cri-Cri printre flori. El afla informatii despre vremea de toamna - primeste intrebari de la Zana Toamna. Daca raspunde corect, primeste granule cu praf magic, care il vor ajuta pe Cri-Cri sa-si umple borcanasul.

Glasul vantului!
Cel mic il poate ghida pe prietenul toamnei, Vantul, astfel incat acesta sa imprastie frunzele copacilor. Va invata astfel ca frunzele sunt miscate de vant.

Sa observam cum se formeaza bruma!
Animatie expozitiva din care copilul afla despre schimbarile de temperatura pe care le aduce toamna. El va descoperi, prin povestea Zanei, cum se formeaza bruma.

Ne jucam cu vremea!
Copilul trebuie sa uneasca punctele in ordine crescatoare pentru a obtine un simbol de toamna. Copilul invata sa urmareasca cifrele in ordine crescatoare. Dupa ce a unit corect cifrele, Zana ii va dezvalui lucruri noi despre toamna.

Capitolul 3 - Pregatiri de toamna
Toamna

Cum te pregatesti de toamna?
Cel mic trebuie sa-l ghideze pe greierasul Cri-Cri printre flori. El afla informatii despre pregatirile de toamna - primeste intrebari de la Zana Toamna. Daca raspunde corect, primeste granule cu praf magic, care il vor ajuta pe Cri-Cri sa-si umple borcanasul.

tinuta de toamna!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa identifice tinuta potrivita vremii de afara. El trebui sa aleaga cu ce se imbraca Cri-Cri - sa diferentieze tinuta de vara de cea de toamna.

Camara de toamna!
Joc interactiv care se bazeaza pe recunoasterea de patternuri. Cel mic trebuie sa aseze borcanele pe raft dupa modelul din lista.

Ajuta gospodina!
Respectand modelul dat, copilul trebuie sa aseze imaginile in ordinea potrivita pentru a ajuta gospodina la prepararea diferitelor bunatati de toamna.

Capitolul 4 - Toamna in padure
Toamna

Forfota din padure!
Cel mic trebuie sa-l ghideze pe greierasul Cri-Cri printre flori. El afla informatii despre pregatirile de toamna - primeste intrebari de la Zana Toamna. Daca raspunde corect, primeste granule cu praf magic, care il vor ajuta pe Cri-Cri sa-si umple borcanasul.

Raspunde “Da” sau “Nu”!
Cel mic il poate ajuta pe Cri-Cri sa stranga crengute daca raspunde corect la intrebarile zanei despre toamna. Un joc in care copilul isi testeaza cunostintele despre acest anotimp.

Casute pentru animalele padurii!
Cu ajutorul sagetilor, copilul trebuie sa ghideze animalele padurii sa ajunga inapoi la casuta lor. Trebuie sa le ajute sa gaseasca drumul corect din labirint.

Paznicul regatului!
Copilul trebuie sa ajute vulpea sa ajunga la Poarta cereasca. Dupa ce calculeaza rezultatul adunarii date, trebuie sa aleaga frunza cu raspunsul corect.

Capitolul 5 - Calendarul naturii
Toamna

Calendarul naturii de toamna I
Calendarul naturii de toamna I este un joc interactiv in care copilul poate completa un calendar cu simbolurile pe care - le doreste. Poate nota atat zile de nastere - onomastici, cum este vremea, dar - simboluri specifice toamnei.

Vizualizati o prezentare a produsului

Configuratie minima

Frecventa procesor: 2 GHz
Memorie RAM: 1 GB
Rezolutia ecranului: 1024 x 768, 16 biti adancime de culoare, 64 MB memorie video
Audio: placa audio - boxe
Spatiu pe disc: 300 MB
Unitate optica: CD-ROM
Sistem de operare: Microsoft Windows 2000, XP, 

 

 

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Cunoasterea mediului
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii