Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Teste pentru evaluarea naţională - Lb Romana - cl II

Caiet de lucru cu teste pentru evaluarea nationala lb romana

Cod: SOF20

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 14,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

 Teste pentru evaluarea naţională - Lb Romana - cl II

Mai multe poze

Detalii

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Număr de pagini: 64 pagini color

Dimensiune: 20,5 x 26 cm

 Caietul reprezintă un material valoros de practică pentru elevul aflat în pragul testării naionale, fiindu-i de real ajutor prin testele care respectă structura, aspectul, numărul de itemi si modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Natională.

Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare si desfăsurare a Evaluărilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a , în anul scolar 2014-2015 , care a fost aprobată cu nr. 5123 din 15.12.2014. Formatul celor 9 teste este asemănător cu cel al evaluărilor internationale, conform precizărilor acestei Metodologii (Art.9).

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările, pentru ca elevul să se poată verifica singur. Cele 6 pagini de răspunsuri îl vor ghida pe elev în procesul de autoevaluare.

Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare si ilustrare) în conditii exceptionale. Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este usor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică exceptională contribuie la buna întelegere a cerintelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurintă. Ilustratiile sunt clare si reprezintă un adevărat suport pentru textul pe care îl însotesc.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competentelor de evaluat la clasa a II-a si continuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoală sau acasă. Este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si sugestii pentru formarea la elevi a competentelor de producere a mesajelor scrise.

Mai multe informatii

Tip produs Caiet activitati
Disciplina Lb Romana
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini 64

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii