Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Ghid pregătire-evaluare - Matematica TN 2007

Culegere electronica de matematica teste - probleme -CD

Cod: VOX8

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 27,30 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Ghid pregătire-evaluare - Matematica TN 2007

Mai multe poze

Detalii

Aceste ghiduri de pregatire-evaluare sunt adresate in special pregatirii individuale ale elevilor (sau la clasa) si contin toate problemele si exercitiile cuprinse in produsul " Culegere" aferent. Pe langa enuntul problemelor, organizate in teste (pe capitole sau generale) , ghidurile evalueaza raspunsurile bifate in timpul alocat rezolvarii si in finalul testului prezinta raspunsurile corecte, notand rezultatul obtinut.

UNIVTEST - SIMULATOARE SPECIALE (elevi, orce nivel)
Simulatoarele specializate sunt aplicatii de sine - statatoare,care dau posibilitatea utilizatorilor sa parcurga in mod activ continutul unei anumite culegeri electronice interactive.
Acestea simuleaza conditiile de testare,inregistreaza rezultatele - calculeaza medii,pastreaza evidenta problemelor rezolvate etc.

"Matematicã TN 2007" reprezintã o CULEGERE ELECTRONICÃ INTERACTIVÃ, continând o cifrã neegalatã pânã in prezent: 10.000 teste, adicã 120.000 probleme. Aplicatia a fost creatã pentru a veni in sprijinul elevilor de clasa a VIII-a care se pregãtesc pentru sustinerea Testãrii Nationale la matematicã. Culegerea respectã intocmai actuala programã de studiu, exercitiile incluse fiind posibile alternative ale examenului care va urma. Lucrarea este o versiune a aplicatiei "MatCap", avizatã de MEdC - conceputã cu aportul direct al SNEE. Oferind solutiile - rezolvãrile complete ale problemelor, pachetul "Matematicã TN 2007" reprezintã nu numai un instrument de exersare, ci - un eficient mijloc de invãtare.
Lucrarea se deosebeste de o culegere obisnuitã nu doar datoritã volumului fabulos de teste continute - conceperii acestora, dar mai ales datoritã INTERACTIVITÃTII. Aceastã calitate este datã de "simulatorul" incorporat care oferã elevului utilizator conditii similare cu cele in care se va desfãsura examenul real. Astfel, elevul va putea rezolva fiecare test intr-un timp determinat, iar dupã terminarea rezolvãrii, va primi nota meritatã - isi va putea corecta greselile consultând intreaga listã de solutii, rezolvãri - explicatii teoretice, prezentate in detaliu, pentru fiecare test in parte. Totodatã, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia oferã elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregãtire - sansele in sustinerea examenului real.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii