Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Set Comunicare în limba română cl II

Set caiete de activitati si teste Lb Romana

Cod: SOF25

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 38,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Set Comunicare în limba română cl II

Mai multe poze

Detalii

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietele elevului sunt structurate în 2 volume (câte un volum pentru fiecare semestru), a câte 56 pagini color fiecare.

Caietul de Teste pentru Evaluarea Națională clasa a II-a are 64 de pagini color.

 Caietele elevilor

Scopul acestui auxiliar destinat elevilor din clasa a II-a este acela de a-i sprijini în aprofundarea cunostintelor de citit-scris si de a atrage copilul spre universul placut si educativ al comunicarii si al lecturii. Materialul este în concordanta cu programa scolara si sustine initiativa celor mari, învatatori si parinti, de a-i apropia pe copii de carte.

Temele abordate coincid cu cele de la Matematica si explorarea mediului, cerintele de lucru si exercitiile – joc constituind premise pentru o reala învatare integrata. Sarcinile propuse vizeaza scrierea functionala, comunicarea politicoasa, exprimarea parerii, ascultarea, relationarea interpersonala, dialogul. Exercitiile care însotesc textele dezvolta elevilor competente de lectura activa: identificarea de informatii, formularea de concluzii, interpretarea unor informatii, examinarea si evaluarea celor citite.

Un aspect inovativ îl reprezinta testele de la finalul caietelor pentru semestrul I si semestrul al II-lea, concepute ca un antrenament pentru Evaluarea nationala.Acestea ofera parintilor si elevilor informatii concludente cu privire la nivelul de pregatire la finalul clasei a doua.

Caietul de teste

Caietul reprezinta un material valoros de practica pentru elevul aflat în pragul testarii nationale, fiindu-i de real ajutor prin testele care respecta structura, aspectul, numarul de itemi si modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Nationala.

Testele INTUITEXT au o structura ce respecta precizarile Metodologiei de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a , în anul scolar 2014-2015 , care a fost aprobata cu nr. 5123 din 15.12.2014. Formatul celor 9 teste este asemanator cu cel al evaluarilor internationale, conform precizarilor acestei Metodologii (Art.9).

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvarile, pentru ca elevul sa se poata verifica singur. Cele 6 pagini de raspunsuri îl vor ghida pe elev în procesul de autoevaluare.

Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare si ilustrare) în conditii exceptionale. Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecarui test la marginea paginilor, elevului îi este usor sa identifice locul acestora în caiet, printr-o simpla rasfoire. Totodata, realizarea grafica exceptionala contribuie la buna întelegere a cerintelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurinta. Ilustratiile sunt clare si reprezinta

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzatori competentelor de evaluat la clasa a II-a si continuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoala sau acasa. Este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordeaza un text pentru formarea competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si sugestii pentru formarea la elevi a competentelor de producere a mesajelor scrise.

Mai multe informatii

Tip produs Caiet activitati
Disciplina Lb Romana
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini 56

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii