Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Set Comunicare în limba română cl II

Set caiete de activitati si teste Matematica

Cod: SOF26

Disponibilitate: Stoc epuizat

Our Price: 38,90 RON

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Set Comunicare în limba română cl II

Mai multe poze

Detalii

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietele elevului sunt structurate în 2 volume (câte un volum pentru fiecare semestru), a câte 56 pagini color fiecare.

Caietul de Teste pentru Evaluarea Națională clasa a II-a are 56 de pagini color.

;Caietele elevului
Caietul oferă elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-si dezvolta competentele specifice disciplinei Matematică si explorarea mediului, conform cerintelor programei scolare. Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare în limba română, sarcinile de lucru si exercitiile – joc constituind premise pentru o reală învătare integrată. Alegerea acestui caiet reprezintă o optiune sigură pentru a avea un copil competent, deschis către noi şi variate experiente de învăţare, pregătit pentru evaluarea natională de la sfârsitul clasei a II-a.

Caietul propune o învătare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispozitie un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativitătii si a gândirii critice a elevilor.

Un aspect inovativ îl reprezintă testele de la finalul caietelor pentru semestrul I si semestrul al II-lea, concepute ca un antrenament pentru Evaluarea naţională. Acestea oferă părinţilor si elevilor informaţii concludente cu privire la nivelul de pregătire la finalul clasei a doua.

Caietul de teste

Caietul reprezintă un material valoros de practică pentru elevul aflat în pragul testării nationale, fiindu-i de real ajutor prin testele care respectă structura, aspectul, numărul de itemi, si modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Natională.

Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare si desfăsurare a Evaluărilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a , în anul scolar 2014-2015 , care a fost aprobată cu nr. 5123 din 15.12.2014. Formatul celor 11 teste este asemănător cu cel al evaluărilor internationale, conform precizărilor acestei Metodologii (Art.9).

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările, pentru ca elevul să se poată verifica singur. Cele 8 pagini de răspunsuri îl vor ghida pe elev în procesul de autoevaluare.

Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare si ilustrare) în conditii exceptionale. Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este usor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică exceptională contribuie la buna întelegere a cerintelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurintă. Ilustratiile sunt clare si reprezintă un adevărat suport pentru textul pe care îl însotesc.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competentelor de evaluat la clasa a II-a si continuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoală sau acasă. Este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si sugestii pentru formarea la elevi a competentelor de producere a mesajelor scrise.

Mai multe informatii

Tip produs Caiet activitati
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini 56

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.
  • Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs sa fie colectate si folosite pentru realizarea comenzilor conform GDPR Mai multe informatii aici

* campuri obligatorii