Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Primavara - CD5: Natura se trezeste la viata

CD 21 de jocuri interactiv-educationale

Cod: ET5

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 35,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Primavara - CD5: Natura se trezeste la viata

Mai multe poze

Detalii

 Prezentare generala
Primavara a venit! Natura se trezeste la viata - sunt atatea de facut. Se zvoneste ca in codrul magic doua personaje fantastice se arata drumetilor alesi.
L-ati vazut pe spiridusul Zbuf? Cu primii ghiocei, Zbuf vine, plin de bucurie - cu dragoste in suflet, sa vesteasca sosirea Zanei Primavara!
Fenomenele naturii, pasarile calatoare, florile - insectele primaverii, toate isi vor dezvalui acum secretele.

Ajuta-ti copilul sa invete - sa se distreze!
21 de jocuri interactiv-educationale il asteapta.

 Cuprins

Capitolul 1 -
Pasarile calatoare se intorc
Recunoaste formele geometrice - construieste cuiburi pentru pasari!
Joc interactiv in care copilul va construi cuiburi pentru pasari utilizand forme geometrice. Pentru a construi un cuib, trebuie sa aleaga forma geometrica potrivita patternului. El va recunoaste astfel formele geometrice.

Rezolva un puzzle cu pasari calatoare!
Copilul trebuie sa formeze un puzzle din piesele date. Utilizand tehnica drag and drop, copilul va selecta piesa dorita - o va pune pe plansa. Copilul poate alege numarul de piese din care este format puzzle-ul.

Ajuta pasarile sa isi gaseasca perechea!
Copilul trebuie sa gaseasca perechea potrivita pentru fiecare pasare, primind la final trofeul de Mare Pasarar.

Numara cate pasari calatoare au sosit din tarile calde!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa numere cate pasari apar pe ecran. Poate numara pasarile utilizand - mana care apare in imagine. Astfel copilul deprinde numaratul cu ajutorul degetelor mainii.

Hai sa coloram pasari calatoare!
Joc de colorat in care copilul va colora pasari calatoare - alte simboluri de primavara. Paleta de culori este in ton cu plansele prezentate, iar dupa ce a terminat, plansa poate fi printata.

Capitolul 2 - Buchetul primaverii
Apa din nori - veste buna pentru flori!
Joc interactiv in care copilul invata ca florile au nevoie de apa pentru a creste. Copilul uda florile apasand pe norii care se afla deasupra acestora.

Ajutorul domnului Vant!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa imprastie puful papadiilor cu ajutorul vantului. Se deprinde ideea ca prin puful papadiilor purtat de nori iau nastere alte papadii.

Acum e zi, acum e noapte!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa mute cu ajutorul mausului Soarele pe cer pentru a observa cum se schimba florile in functie de prezenta soarelui.

Soare nu te-ndeparta!
Cel mic trebuie sa mute Soarele de pe cer pentru a culege cat mai multe flori. Va observa ca florile isi schimba pozitia in functie de locul soarelui pe cer.

Gradina mea!
in acest joc, copilul planteaza propriile flori. El pune in pamant cu ajutorul tehnicii drag and drop seminte de flori, iar apoi, le uda pentru a se creste.

Capitolul 3 -
Insectele primaverii
Ajuta fluturasul sa gaseasca drumul prin labirint!
Fluturasul Tudor trebuie sa gaseasca o floare. Copilul va ajuta acest fluturas sa traverseze labirintul in cautarea florii utilizand sagetile de la tastatura. Trebuie sa aiba grija - sa aleaga drumul corect pentru ca sunt - drumuri inchise.

Construieste insecte din parti ale corpului!
Pentru a cunoaste mai bine insectele de primavara, dar - pentru a invata ca primavara insectele prind viata, copilul trebuie sa formeze in acest joc mai multe insecte. El va deprinde din ce sunt alcatuite diferite insecte.

Hai sa coloram insectele primaverii!
Joc de colorat in care copilul va colora planse cu insecte de primavara.

Capitolul 4 - Vremea primaverii
Topirea cubului de gheata sub razele regelui Soare!
Joc experiment interactiv, prin care copilul afla ca gheata - zapada se topesc sub razele soarelui. De asemenea, va sesiza diferenta dintre soarele de iarna - soarele de primavara, care este mai puternic, - astfel topeste gheata - zapada.

S-au ascuns in nori!
Joc interactiv de recunoastere de patternuri. Copilul trebuie sa asocieze un simbol al primaverii cu conturul potrivit. Se utilizeaza tehnica drag and drop.

Nasterea unui curcubeu!
Animatie expozitiva care prezinta nasterea unui curcubeu. Zana Primavara povesteste cum se formeaza un curcubeu, dar - care sunt culorile acestuia.

Formarea norilor - a ploii!
Joc interactiv in care copilul invata cum se formeaza ploaia. Utilizand tehnica drag and drop, copilul trebuie sa umple norii cu vapori pentru a forma ploaia.

Jetoanele anotimpurilor!
Joc interactiv in care copilul invata care sunt simbolurile primaverii - simbolurile iernii. Cel mic trebuie sa sorteze jetoanele in functie de simbolul care apare pe ele. Pentru primavara sunt prezente flori, pasari - insecte de primavara, iar pentru iarna, simboluri ale jocurilor iernii - cadouri.

Sa numaram razele soarelui!
Joc interactiv in care copilul trebuie sa numere razele soarelui. Dupa ce a numarat razele soarelui, copilul trebuie sa aleaga cifra care indica raspunsul corect.

Sa desenam in culorile curcubeului!
Joc interactiv de colorat in care copilul coloreaza rochia - caleasca Zanei Primavara. El poate picta doar in culorile curcubeului, prilej prin care invata sau rememoreaza care sunt acestea.

Capitolul 5 - Calendarul naturii
Calendarul naturii de primavara I
Calendarul naturii de primavara I este un joc interactiv in care copilul poate completa un calendar cu simbolurile pe care - le doreste. Poate nota atat zile de nastere - onomastici, cum este vremea, dar - simboluri specifice primaverii.


Vizualizati o prezentare a produsului


Configuratie minima


Frecventa procesor: 2 GHz
Memorie RAM: 1 GB
Rezolutia ecranului: 1024 x 768, 16 biti adancime de culoare, 64 MB memorie video
Audio: placa audio - boxe
Spatiu pe disc: 300 MB
Unitate optica: CD-ROM
Sistem de operare: Microsoft Windows 2000, XP, Vista, 7 

 

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Cunoasterea mediului
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii