Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

PLANIFICAREA AFACERII. GHID DE START

Intr-un studiu r

Cod: ALL3730

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 24,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

PLANIFICAREA AFACERII. GHID DE START

Mai multe poze

Detalii

Intr-un studiu recent al SFEDI (Initiativa de Dezvoltare a Intreprinderii – Firma Mica) – realizat pe baza unei anchete implicand 486 de bancheri - contabili – este mentionata lipsa de planificare drept cauza cea mai frecventa a esuarii afacerilor.

Planificarea afacerii prezinta optiunile - riscurile implicate de punerea pe picioare a unei afaceri. Cartea arata cum sa se evite un esec, punand accent pe stadiul planificarii - al construirii unui fundament solid care sa permita afacerii sa se dezvolte.

Aceasta este singura carte bazata pe exigentele SFEDI pentru managerii-proprietari incepatori. Ea contine toata informatia esentiala – teoretica - aplicativa – necesara eleborarii unui plan de afaceri eficient, care sa poata fi prezentat unui bancher ori unei surse potential alternative de finantare sau care sa fie folosit la intocmirea unui portofoliu NVQ (Calificare Nationala Profesionala). Ea corespunde programelor majore privind pornirea unei afaceri - poate fi un  manual pentru oricine isi propune sa obtina oficial nivelul 2 NVQ de calificare in acest domeniu, accentuand pe structura - evaluarea NVQ.

David Butler este cadru didactic universitar, acreditat de Institutul de Management, - preda programele pentru Certificat - Diploma NVQ in Management - Manager-Proprietar la South Kent College. El are o experienta de 15 ani ca manager-proprietar - s-a ocupat cu studierea nevoilor de pregatire profesionala ceruta de afacerile mici. El este Verificator extern la Institutul de Management.

Mai multe informatii

Tip produs Carte
Disciplina Management
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii