Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

PitiClic - Micul ecologist

Ecologie - natura pentru copii pe CD multimedia cu jocuri

Cod: INF6

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

PitiClic - Micul ecologist

Mai multe poze

Detalii

Recomandat copii 4 - 7 ani. Conform cu programa scolara.

Descopera, invata - protejaza natura alaturi de PitiCLIC

Hei, PitiClic Ecologist te invita in lumea minunata a naturii, sa afli despre insecte, mamifere, reptile, pasari - animale marine dand clic pe "Din lumea celor care nu cuvanta", "Lumea minunata a mamiferelor", "Sa cunoastem reptilele", "Pasarile se destainuie" sau "Lumea fascinanta a animalelor marine".
Daca vrei sa fii prietenul pasarilor din padure, construieste-le casute pentru vreme rea la "Prietenii pasarelelor" sau poti sa te joci "de-a numaratul"; ajutandu-l pe PitiClic la "Flori plantam, matematica invatam" sa culeaga flori din gradina pentru bunica lui. Numai raspunzand corect la ghicitori - accesand "Lumea prietenilor care nu cuvanta" vei afla cum poti ingriji acasa animalul preferat. Potriveste literele prin Imagini descifrate, cuvinte minunate" - vei descoperi cuvinte importante pentru vocabularul oricarui ecologist. "S.O.S. deseurile sufoca pamantul" te invata sa cureti mediul in care traiesti, sortand materialele reciclabile ca sa-ti pastrezi sanatatea. Dar nu uita - de curatenia camerei tale, e foarte importanta. Fa "Ordine in camera"! Gaseste raspunsurile corecte la intrebarile testului ca sa poti primi DIPLOMA DE MIC ECOLOGIST. Te poti ajuta - de informatiile de la "Stiati ca".
Si acum, hai la joaca!

PitiCLIC-Jocuri educative pentru prescolariPitiCLIC-Jocuri educative pentru prescolari

Educatia privind mediul este un proces care are scopul sa imbunatateasca calitatea vietii prin asigurarea oamenilor cu "uneltele" de care au nevoie pentru a rezolva - impiedica problemele de mediu. Educatia ecologica ajuta prescolarii sa castige cunostinte, deprinderi, motivatii, iar pe viitor, valori - angajamentul de care au nevoie pentru a gospodari eficient resursele pamantului - de a-si asuma raspunderea pentru mentinerea calitatii mediului.
Copiii sunt un public important pentru educatia ecologica deoarece sunt gestionarii - consumatorii de maine ai resurselor, - in unele cazuri copiii isi pot influenta parintii sau alti membri ai comunitatii. Educatorii pot avea un impact deosebit, de la cresterea constientizarii - cunoasterii pana la formarea de atitudini active in numele educatiei ecologice.
Prin acest CD urmarim atat transmiterea unor cunostinte din domeniul educatiei ecologice dar, mai ales, stimularea interesului copiilor fata de aceasta - constientizarea prescolarilor - chiar a scolarilor spre a deveni responsabili fata de pastrarea sanatatii mediului.

PitiCLIC-Jocuri educative pentru prescolariPitiCLIC-Jocuri educative pentru prescolari

CD-ul poate fi folosit cu succes in diferite tipuri de activitati specifice invatamantului prescolar: educarea limbajului (ghicitori, povestiri, jocuri didactice), cunoasterea mediului (curiozitati), educatie pentru societate (activitati cu caracter ecologic), activitati matematice (jocuri logice, formare de perechi, numarat - socotit).

 Caracteristici soft educational

- timpul de rulare - durata CD-ului functie de viteza de procesare a utilizatorului (elevului). Daca misiunea nu este indeplinita (raspunsurile nu sunt corecte) - poate relua jocul sau aplicatia. De asemenea unele misiuni sunt generate aleator (elevul are mai multe posibilitati)

- CD-urile ruleaza numai pe PC - unitate CD-ROM sau/si DVD-ROM
- Cerinte minime Sistem
Windows 98, 2000, XP, Vista, 7
512 MB RAM ,
700 MHz processor,
 32 MB placa video, 800x600 Hight color
placa audio, compatibil Sound Blaster,
- ruleaza de pe PC dar necesita prezenta CD-ului in computer

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.roAceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel - 0264-305539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Cunoasterea mediului
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii