Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Pariu cu natura - Disc 5 - Abilitati uimitoare

Filme documentare pe DVD

Cod: SI 5949029302052

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Pariu cu natura - Disc 5 - Abilitati uimitoare

Mai multe poze

Detalii

1.Parinti bizari
Urmariti povestile despre strategii ciudate de crestere a puilor, apoi incercati sa ghiciti care e falsa: cel mai atent tata din natura, regina tiran care isi tine fiicele in sclavie aligatori controlati de temperatura, pasari care se folosesc de vulcani pentru a-si incalzi ouale - o femela de paianjen care ar muri pentru puii ei.

2.Zburatori fabulosi
Acestia sunt asii vazduhului: un animal care zboara cu mainile, o insecta care traieste doar o zi, o pasare cu un control aeronautic extEROrdinar, o legenda ultramoderna, cu un talent ascuns - un castigator surprinzator al unei lupte aeriene. Puteti alege falsul dintre aceste cinci povesti extEROrdinare.

3.Alpinisti nebuni
Lemurieni care sar prin copaci plini de spini, fara sa se raneasca, o felina care urca in copaci o greutate de trei ori mai mare decat ea, un cangur care urca in copaci cu un membru in plus, o soparla care sfideaza gravitatia cu maini foarte lipicioase - un manifer curios, cu ventuze in loc de picioare. Puteti ghici care e falsul intre aceste cinci povesti trasnite?

4.Dinti extEROrdinari
Cinci povesti extEROrdinare din natura: o reptila monstruoasa, cu dinti de rechin, un manifer care foloseste dinti marunti pentru o prada marunta, un porc de guinea supradezvoltat a carei muscatura puternica salveaza un copac remarcabil, un peste temut cu un secret cu dinti sub piele, - un porc ai carui canini ii cresc prin craniu. Care dintre aceste povesti este doar o nascocire?

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Zoologie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii