Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Pariu cu natura - Disc 4 - Incredibilele legaturi de viata

Filme documenatre discovery pe DVD

Cod: SI 5949029302045

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Pariu cu natura - Disc 4 - Incredibilele legaturi de viata

Mai multe poze

Detalii

1.Cuceriri curioase
Urmariti povestile despre gesturile uimitoare ale animalelor pentru a atrage partenerii - incercati sa ghiciti care e falsa.

2.Migratii uluitoare
Ascultati povestile pe care vi le vom spune despre calatoriile extEROrdinare ale unor animale, apoi incercati sa ghiciti care e falsa.

3.Legaturi de familie
Un mascul de maimuta impresionant, pierdut fara sprijinul femelei, o familie de vidre care vaneaza impreuna, ca o haita de lupi, o regina a lemurienilor care are nevoie de ajutor pentru a-si hrani puii, o familie de caini cu maniere impecabile la masa - o primata care rezolva disputele de familie cu un concurs de cantat.Puteti ghici care e falsul intre aceste povesti incredibile?

4.Feline viclene
Cinci povesti extEROrdinare din natura, dar fiti atenti pentru ca una dintre ele este falsa: regele felinelor, cu ragete care impiedica luptele, un luptator la categoria grea care alearga ca o gazela, o feline care iubeste apa, un acrobat adaptat perfect la viata din copaci - un sprinter care se supra incalzeste in numai 20 de secunde.

5.Vecini maturali
Aceste animale sunt toate vecini naturali. Una dintre aceste relatii e prea stranie, dar veti afla care e falsa doar daca veti fi atenti: maimute - cerbi care colaboreaza pentru a ramane in siguranta, o echipa subacvatica de curatare, cu o atingere speciala, manguste - pasari - rinocer care impart gustarile - paza, furnici care ingrijesc o omida in asteptarea unei recompense, - un serviciu personal de ingrijire, cu un pret scump.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Zoologie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii