Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Pariu cu Natura - Disc 3 - Creaturi surprinzatoare

Filme documentare discovery pe DVD

Cod: SI 5949029302038

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Pariu cu Natura - Disc 3 - Creaturi surprinzatoare

Mai multe poze

Detalii

1. Conflicte intre animale
O sa va spunem cate o poveste despre animalele care lupta intre ele pentru a supravietui. Voi va trebui sa observati care este falsul. Hipopotamul flamand, care lupta pentru o portiune de rau bogata in hrana. Un facocer mereu nervos, bizoni proiectati pentru lovituri puternice cu capul, serpi cu clopotei care danseaza cu rivalii lor. - cea mai mare rozatoare din lume, a carei viata e o lupta nesfarsita. Puteti ghici care e falsul dintre aceste cinci povesti uimitoare?
2. O aparare necinstita
Ascultati povestile despre strategii ciudate de supravietuire, apoi incercati sa ghiciti care e falsa. O soparla cu corn care sperie intrusii cu un jet de sange, o cobra care poate scuipa veninul in ochii atacatorului. Veverite de pamant care lupta cu curaj impotriva dusmanilor. Pui de pasari cu o voma care poate ucide, - o molie care scapa de moarte gratie unor urechi super-sensibile. E posibil ca unul dintre aceste sisteme de aparare sa fie fals?
3. Uriasi ciudati
Cei mai mari - cei mai impozanti - categoria grea a naturii. Elefanti enormi, cu capete goale, balena albastra, cel mai mare - mai zgomotos animal din lume, o pasare uriasa, care rapeste pui, un carnivor urias, care supravietuieste cu radacini - muguri - un crocodil colosal, care consuma prazi uriase la o singura masa. Ghici care e falsul din acetse povesti uimitaore?
4. Minuni ale medicinei
Invatati despre unele creaturi care au descoperit potiuni - tonice remarcabile pentru a le ajuta sa isi mentina sanatatea. Vedeti cum lemurii negri folosesc miriapode pentru a-si mentine pielea fara paraziti, un urs cu o dieta surprinzator de sanataoasa, gandaci care folosesc plantele drept clinica de fertilizare, unele pasari colorate care folosesc argila pentru detoxifiere - unele maimute care lasa bananele pentru diete cu frunze. Toate acestea suna incredibil, dar una din aceste povestiri este un fals.
5.Supravietuitori surprinzatori
Iata niste animale incredibile care traiesc in medii extreme. O pasare care traieste intr-o baie de apa fierbinte - sarata, un urs care se poate supraincalzi intr-unul din cele mai reci locuri de pe Terra, o broasca din desert care recicleaza apa mai bine ca oricine in lume, niste zburatori care sfideaza altitudini letale - un peste care poate trai fara oxigen luni in sir. Toate aceste creaturi traiesc acolo unde putine altele ar putea supravietui. Dar care dintre supravietuitori e doar o farsa?

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Zoologie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii