Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Pariu cu Natura - Disc 2 - Inteligenta mai presus de instinct

Filme documentare discovery pe DVD

Cod: SI 5949029302021

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Pariu cu Natura - Disc 2 - Inteligenta mai presus de instinct

Mai multe poze

Detalii

1. Aspecte extEROrdinare
Cameleonii nu isi pot ascunde sentimentele - le arata prin culori incredibile. Sepiile comunica una cu cealalta prin dungi hipnotizatoare ca de stroboscop. Paunii isi vad penele extravagante cu o viziune care este cu adevarat de mit. Zebra creeaza iluzii optice fiind dungata alb cu negru, iar lenesul se face verde cand vrea sa se ascunda. Cu infatisari orbitoare, aceste animale sunt facute pentru a impresiona. Toate aceste povesti suna real, dar adu-ti aminte, una este fictiune!
2. Locuinte uimitoare
Natura este plina de adaposturi uimitoare. O familie de castori isi construieste propriul lac pentru a trai desavarsit, cu o vizuina in fata apei - credeti sau nu, cu un congelator prin care se poate inota. Lastuni care locuiesc in pesteri, isi construiesc cuiburi foarte inalte fata de nivelul pamantului, dar in loc sa foloseasca mladite, isi folosesc propria saliva - un peste care supravietuieste ani de zile intr-un cocon de namol.
3. Creaturi care comunica
Unele animale au inventat modalitati ingenioase prin care sa transmita informatii. Elefantii de mare implicati in conversatii adanci, o reptila cu un repertoriu remarcabil, o pasare care stapaneste mimica, un paianjen destept care vorbeste prin matase - niste elefanti gigant cu un secret seismic. Puteti ghici care dintre acestia este doar un prefacut?
4. Inteligenta incredibila
Intalniti Einsten-urile lumii naturale, creaturi destepte care folosesc puterea mintii pentru a supravietui intr-o lume in care fiecare il mananca pe celalalt. Maimuta care isi foloseste mintea pentru a scoate ce este mai bun din mancarea sa, o pasare cu inclinatie spre matematica, o caracatita cu brate inteligente, un papagal curios care poate sa manance aproape orice, - o veverita sireata cu o memorie remarcabila. Totul suna incredibil, dar una nu este adevarata.
5. Calatorii naturii
Intalniti unele animale care sunt navigatori experti - ele folosesc o varietate de abilitati de orientare pentru a gasi ceea ce au nevoie. De la maimute care isi amintesc unde sa gaseasca fructe coapte, la albine care folosesc soarele ca un compas, la elefanti care sunt ghidati de tiparele de pe cer. Aceste povesti sunt de necrezut, dar doar una nu este adevarata.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Zoologie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii