Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Misiunile Nasa vol.I

Documentare Discovery Channel

Cod: SI 5949029301703

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Misiunile Nasa vol.I

Mai multe poze

Detalii


Episodul 1 - UN SUPERMEN OBISNUIT
Misiunile NASA este o serie de documentare care prezinta in detaliu etapele pe care americanii le-au parcurs pana au reusit sa faca primul pas pe Luna - urmarile acestei aventuri.
Totul incepe in 1959, atunci cand concurenta dintre NASA - Uniunea Sovietica era din ce in ce mai mare. Pentru a-i invinge pe sovietici, care deja lansasera un satelit fara pilot pe orbita, NASA trebuia sa trimita primul om in spatiu. Programul conceput pentru indeplinirea acestei misiuni a fost numit Programul Mercury. in ianuarie 1961, capsula este gata de zbor, insa nu un om urma sa ajunga in spatiu, ci Ham, un cimpanzeu dresat. Dupa acest succes incontestabil, Alan Shepherd este ales pentru primul zbor balistic programat pentru 2 mai. insa pe 12 aprilie, NASA primeste o veste socanta: Iuri Gagarin devenise primul om in spatiu.

Episodul 2, PRIETENI - RIVALI:
America are acum un nou presedinte - o noua misiune. Trebuie sa trimita in doar 9 ani, primul om pe Luna - sa-l aduca inapoi in siguranta. Zborul spre Luna avea sa dureze 10 zile, iar Proiectul Gemini trebuia sa pregatesca astronautii pentru aventura vietii lor. Dupa mai multe incercari cu navele Gemini, s-a format o echipa pregatita pentru Apollo. Nimic nu ii mai putea impiedica sa isi atinga scopul, cu toate ca riscul era din ce in ce mai mare.

`Curiozitatea e esenta existentei umane` - NASA

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Astronomie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii