Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Matematica Interactiva IV - Semestrul I

CD interactiv de matematica clasa IV prin jocuri semestrul I

Cod: VOX2

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Matematica Interactiva IV - Semestrul I

Mai multe poze

Detalii

Pentru a vizualiza un demo al acestui software educational efectuati click "aici".

Varox Software, Digital Book - Editura Sigma si-au unit eforturile pentru a lansa unul din cele mai inedite subiecte pentru ciclul primar, MATEMATICA INTERACTIVA IV. Lucrarea multimedia (pe format CD-ROM) este structurata pe 2 Volume (Semestrul I - Semestrul II) - trateaza toate capitolele studiate in clasa a IV-a, in conformitate cu programa scolara in vigoare.

Fiind realizate pentru exersarea matematicii in regim individual, cele 2 aparitii surprind printr-o metoda foarte agreata de cei mici: 9 jocuri distractive.

Recompensele oferite micilor matematicieni pentru parcurgerea corecta a etapelor fiecarui joc, reprezinta informatii din cele mai variate domenii de cultura generala: Istorie, Geografie, Biologie etc. Astfel, lucrarea poate fi utilizata - in regim INTERDISCIPLINAR, iar prezentele aplicatii sunt avizate de Ministerul Educatiei - Cercetarii.

Interactivitatea, continutul bogat in sunet - imagini, volumul de informatii, varietatea exercitiilor, alegerea la intamplare a acestora ( care le transforma din jocuri in instrumente inepuizabile iar valoarea de intrebuintare cat - gradul de noutate se pastreaza pe timp indelungat) cât - comentariile celor 2 asistenti ai jocurilor, Toby - Spiridusul, atrag mult copilul, iar cd-urile isi ating scopul educational, ocupând eficient - util timpul de joacã al micului utilizator, care nu percepe acest fapt ca activitate scolara.

Caracteristici software educational

-
acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii