Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Marea carte despre monstri, spiridusi, dragoni - uriasi

Descoperiti legendele din folclorul popoarelor

Cod: LIT171

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 57,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Marea carte despre monstri, spiridusi, dragoni - uriasi

Mai multe poze

Detalii

Coperta: cartonata
Format: 258 x 345 mm
Numar pagini: 128
Data aparitie: iunie 2010
Categorie de vârsta: 7+

-...Atat dragonii chinezesti cat - cei japonezi sunt monstri fara aripi, cu trupul solzos de sarpe cu patru picioare scurte - gheare ascutite...”

Autorul britanic John Malam a studiat istoria antica - arheologia - a participat la excavarile din diverse situri arheologice din Marea Britanie, inainte de a se dedica in intregime literaturii pentru copii, cu o predilectie clara pentru subiecte legate de civilizatiile stravechi.

De aceasta data, John Malam propune o incursiune palpitanta in lumea legendelor - povestilor cu creaturi fabuloase din folclorul diverselor popoare. Periplul acesta prin lumea mitului - a basmului ii poarta pe cei mici prin Grecia, Germania, tarile Scandinave, Statele Unite, Marea Britanie, China, Japonia, Orientul Mijlociu - nu numai, pe urmele goblinilor - zânelor, dragonilor, uriasilor - monstrilor de tot soiul. Mitologia greaca este foarte bine reprezentata, cei mici având ocazia sa afle, poate pentru prima data, bine-cunoscutele legende despre Tezeu - Minotaur, Iason - Lâna de Aur, precum - cine au fost frumoasele Nereide, infricosatorul Cerber, viteazul Hercule.

Ei vor mai face cunostinta - cu infricosatoarea Baba-Iaga din folclorul rusesc - se vor minuna de faptele de vitejie ale ucigasilor de dragoni, precum Beowolf sau Sfântul Gheorghe, in lupta sa cu balaurul.

Cartea se adreseaza tuturor copiilor (indeosebi celor cu vârste cuprinse intre sase - noua ani) o invitatie pe tarâmul magiei, al mitului - fanteziei.

Mai multe informatii

Tip produs Carte
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii