Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Lumea dinozaurilo-Zborul Pterosaurului - Aripa de dinozaur

Zborul Pterosaurului - documentar Discovery Chanel

Cod: SI 5948221100183

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 19,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Lumea dinozaurilo-Zborul Pterosaurului - Aripa de dinozaur

Mai multe poze

Detalii

ZBORUL PTEROSAURULUI
Adeptii teoriei creationiste au subliniat adesea ca existenta animalelor zburatoare reprezinta un soi de calcai al lui Ahile in scenariul adeptilor evolutiei. Multa vreme paleontologii au fost nevoiti sa recunoasca, fara prea multa tragere de inima, ca era adevarat. Care ar fi putut sa fie traseul evolutiei? Niste specii care sa plonjeze din copaci sau sa topaie, fluturand din membrele superioare, nu par sa reprezinte aspecte foarte solide, din punct de vedere evolutionist. Insa acum paleontologii descopera - reconstituie mecanismele prin care dinozaurii s-au adaptat treptat la zbor.

ARIPA DE DINOZAUR
Cand cortina s-a lasat peste dinozauri, mamiferele au ocupat pozitia centrala. De fapt mamiferele dateaza cu mult inainte de aparitia primului dinozaur - erau la fel de bizare - misterioase ca - dinozaurii insisi. Lumea paleolitica ne dezvaluie cel mai indepartat - exotic stramos, Dimetrodonul cu coama, Moschops cu lungimea de aproximativ 4.9 m, Titanosuchus care seamana cu aligatorul - alte creaturi ciudate.

MISTERIOASA DISPARITIE
In vremea dinozaurilor, acum aproximativ 100 de milioane de ani, clima era mai calda decat astazi; arborii de paine cresteau in Groenlanda - dinozaurii rataceau prin Antarctica cea lipsita de gheata. Este evident ca o schimbare dramatica a intervenit asupra climei rezultand disparitia lor. Ceea ce nu este insa clar, in ciuda unui consens general, este daca "vremea aspra" a fost efectul unui asteroid fatal ce a lovit pamantul. Bob Bakker scoate in evidenta carentele teoriei despre asteroid, sustinand ipoteza ciumei dinozaurilor, in timp ce altii se aventureaza printre ruinele vulcanilor in cautarea unui paradis al dinozaurilor.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Zoologie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii