Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

How Stuff Works - Cum functioneaza lucrurile - vol.2

Documentare Discovery Channe

Cod: SI 5949029301833

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

How Stuff Works - Cum functioneaza lucrurile - vol.2

Mai multe poze

Detalii


Cauciucul
A sarit - a fost indoit in aproape toate industriile - casele din America. in fiecare an, zece milioane tone de cauciuc au fost transformate in 50 000 de produse, de la baloane la instalatii sanitare - multe altele. Cauciucul face cele mai extEROrdinare efecte speciale de la Hollywood sa devina realitate - inveleste creionul fiecarui student la matematica din tara. Datorita durabilitatii, elasticitatii - maleabilitatii pe care le are in starea naturala, oamenii de stiinta au reusit sa impinga acest produs uimitor pana la a se autovindeca.

Plumbul
in ciuda reputatiei sale rau-famate de neurotoxina mortala, exista o multime de dovezi care demonstreaza ca plumbul doar a capatat un renume rau. Suficient de puternic pentru a construi cele mai inalte turnuri de telefonie mobila - destul de dens pentru a ne proteja de radiatii, plumbul ne sustine viata prin modalitati neasteptate. De la bateriile de masina, la satelitii care ne invata zi de zi despre lumea in care traim, suntem norocosi sa avem plumbul ca una dintre cele mai reciclabile resurse ale Pamantului.

Aluminiul
Aluminiul este un ingredient critic in orice, de la dozele de suc la lasere, la aer. invatati despre stiinta care sta in spatele acestui material. Astazi, la mai mult de un secol de la aparitia sa, aluminiul este simbolul ubicuitatii. in fiecare an, Statele Unite produc 5.6 milioane de tone de aluminiu. Majoritatea merge in dozele de bere - suc, fiind produse 300 milioane de doze de aluminiu pe zi- deloc rau pentru un element care a stat nedescoperit atat de mult timp.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii