Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

How Stuff Works - Cum functioneaza lucrurile - vol.1

Documentare Discovery Channel

Cod: SI 5949029301826

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

How Stuff Works - Cum functioneaza lucrurile - vol.1

Mai multe poze

Detalii


Lemnul
ExtEROrdinara marime - durabilitatea arborilor sunt incredibile prin felul lor de a fi, dar atunci cand sunt taiati pentru a fi dati in folosinta, puterea lor se multiplica. Lemnul este mai puternic decat otelul - a stat la baza constructiilor timp de secole. Chiar - cu avansarile din tehnologia moderna, inca suntem dependenti de copaci, de la crearea hartiei, la constructia caselor. Acum oamenii de stiinta descopera moduri in care pot transforma copaci simpli in super copaci - ii provoaca sa faca - mai mult- chiar sa alimenteze masinile!

Otelul
Cele mai mari poduri - cele mai inalte cladiri ale lumii stau testament a incredibilei forte - flexibilitati otelului. Nascut din explozia stelelor cu mult inainte sa existe viata pe Pamant, a devenit totusi o parte de neuitat a civilizatiei umane. Deoarece a fost baza tehnologiei in lumea antica - a jucat un rol vital in industria revolutionara, se poate spune ca otelul a fost in inima fiecarei inovatii arhitecturale din istorie. Descoperiti cum a fost posibil ca otelul sa reduca decalajul dintre delicat - puternic- - cum oamenii de stiinta il imping chiar mai departe.

Apa
Apa taie metalul - da forma planetei noastre. Forta sa naturala desfida legile fizicii in timp ce intretine viata asa cum o stim. in timp ce oamenii de stiinta incearca sa descifreze secretele comportarii apei, ei descopera ca poate face mai mult decat ne putem imagina. De la crearea unei seminte care produce apa pentru a-i amenaja puterea pentru hidroelectricitate, stiinta a deschis larg usa asupra misterului functionarii apei. Afla cum este posibil ca apa sa fie atat o forta devastatoare a naturii, cat - o componenta complexa a dezvoltarii noii vieti.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii