Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

GHIDUL COMPLET AL MARKETINGULUI DIRECT - INTERACTIV

Cod: ALL3806

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 39,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

GHIDUL COMPLET AL MARKETINGULUI DIRECT - INTERACTIV

Mai multe poze

Detalii

Ghidul complet al marketingului direct - interactiv este un manual esential pentru orice persoana care vrea sa se asigure ca activitatea sa de marketing direct functioneaza. O parte a marketingului direct nu este denumita inutil junk mail ? corespondenta directionata mediocru este o risipa de bani - enerveaza clientii. Pe de o parte, un marketing direct bun este calea cea mai eficienta de selectare, castigare - pastrare a noilor clienti. Marketingul mediocru este o risipa de timp - de bani - indeparteaza mai multi clienti decat dobandeste.

Pe de alta parte, un marketing direct bun este un proces total diferit. Unele companii il realizeaza atat de bine, incat acestea coordoneaza selectarea repetata a clientilor potriviti ? persoane care doresc intr-adevar sa cumpere ce au de vandut aceste companii. Marketingul direct este atat de precis, incat realizeaza vanzarea. Este atat de complet, incat le raspunde clientilor inainte ca acestia sa fi stiut ca aveau nevoie de el, realizeaza pastrarea clientilor - stimuleaza interesul fata de brand - fata de serviciile pe care le vinde.

Lucrarea de fata va arata cum sa va eficientizati marketingul direct - interactiv - va ghideaza spre succesul campaniiilor de marketing.

Mai multe informatii

Tip produs Carte
Disciplina Management
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii