Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Ghid rezolvare si evaluare din culegerea ABCdar, carte pentru clasa I (nivel primar)

Ghid pregatire ABCdar cls I

Cod: VOX144

Disponibilitate: Stoc epuizat

Our Price: 25,20 RON

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Detalii

Ghidul de pregatire-evaluare "ABCdar" este o aplicatie destinata studiului individual, excelent instrument pentru exersarea rezolvarii testelor de evaluare, simultan cu aprofundarea cunostintelor dobandite la scoala. Aplicatia pune la dispozitia elevului o culegere electronica interactiva si 500 teste predefinite, extrase din aceasta culegere, reunind laolalta cele mai importante functii ale aplicatiilor platformei UnivTest.

Culegerea "ABCdar" ofera atat elevului cat si invatatorului un bogat, variat si atractiv material pentru:
- exersarea citirii constiente, corecte pe texte complementare celor din manual;
- analiza si sinteza fonetica a cuvintelor (descompunerea in cuvinte, silabe, sunete precum si compunerea propozitiilor din sunete, silabe, cuvinte) folosind un bogat material intuitiv;
- evaluarea cunostintelor insusite dupa fiecare lectie prin testele de tip grila cu itemi pe trei nivele de dificultate.
(Autor: inv. Virginia TOCU)

Evaluarea se realizeaza pe suportul aplicatiei UnivTest Evaluator, care reproduce intocmai conditiile in care elevii sustin probele practice (examene, lucrari de control, concursuri scolare etc.). Dupa terminarea rezolvarii fiecarui test, aplicatia calculeaza nota finala si permite accesul elevului la solutii si rezolvari recomandate, astfel incat acesta isi poate verifica rezolvarea, dar si nivelul cunostintelor teoretice, studiind explicatiile detaliate pe care le primeste.

La incarcarea fiecaruia din cele 500 teste propuse, variantele de raspuns ale itemilor sunt "amestecate" intre ele, astfel incat un test reincarcat pentru reluarea rezolvarii va fi afisat intotdeauna intr-o forma diferita fata de cea precedenta.

Principalele imbunatatiri pe care le aduce editia a II-a a acestei serii de aplicatii, fata de editia precedenta, sunt:
- Prezenta editie prezinta elevului disciplina tratata conform programei complete a anului scolar pentru care a fost proiectata. Pentru a putea fi folosite cu eficienta pe tot parcursul anului scolar, testele se pot "filtra", astfel incat sa cuprinda numai capitolele care au fost parcurse de elev de la inceputul anului scolar pana in momentul testarii. Configurarea modului de filtrare se poate realiza foarte usor din menu-ul aplicatiei, sau direct din culegerea atasata;
- Fiecare dintre cele 500 teste pe care le propune aplicatia contine teste selectate din capitole diferite ale matematicii pentru nivelul respectiv. Dar, avand acces permanent la culegerea electronica interactiva din care s-au selectat cele 500 teste, elevul poate exersa rezolvarea exercitiilor si problemelor care apartin numai unui anumit capitol;
- Sectiunea de evaluare a acestei aplicatii este chiar aplicatia pe care elevii din toata tara dau probele in cadrul concursului informatizat "Teste pe taste" (vezi "Produse - Teste pe ... taste").

Aplicatia este deosebit de "prietenoasa", accesibila chiar si incepatorilor in folosirea calculatorului, fiind deosebit de intuitiva si foarte generoasa in explicatii detaliate si filme de prezentare.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii