Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Ghid pregătire-evaluare Geografie EN 100 teste

Teste nationale geografie gimnaziu-CD interactiv soft

Cod: VOX6

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Ghid pregătire-evaluare Geografie EN 100 teste

Mai multe poze

Detalii

Aceste ghiduri de pregatire-evaluare sunt adresate in special pregatirii individuale ale elevilor (sau la clasa) si contin toate problemele si exercitiile cuprinse in produsul " Culegere" aferent. Pe langa enuntul problemelor, organizate in teste (pe capitole sau generale) , ghidurile evalueaza raspunsurile bifate in timpul alocat rezolvarii si in finalul testului prezinta raspunsurile corecte, notand rezultatul obtinut.

UNIVTEST - SIMULATOARE SPECIALE (elevi, orce nivel)
Simulatoarele specializate sunt aplicatii de sine - statatoare,care dau posibilitatea utilizatorilor sa
parcurga in mod activ continutul unei anumite culegeri electronice interactive.
Acestea simuleaza conditiile de testare,inregistreaza rezultatele - calculeaza medii,pastreaza evidenta problemelor rezolvate etc.
 

Alcatuita pe baza celor 100 variante propuse de Ministerul Educatiei - Cercetarii, prezenta aplicatie creaza conditii similare celor in care se va desfasura examenul real. Utilizatorul va putea rezolva fiecare test intr-un timp determinat, iar dupa finalizarea rezolvarii, va primi nota meritata - isi va putea corecta greselile consultand lista de solutii, rezolvãri complete - explicatii teoretice detaliate (realizate de editura Sigma). Totodata, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia ofera elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregatire - sansele in sustinerea examenului real.
Cele 4 Seturi de Aplicatii (Limba - Literatura Romana, Matematica, Istorie, Geografie) au fost create pentru a veni in sprijinul candidatilor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor nationale - reprezintã un excelent mijloc de invãtare, exersare, autoevaluare - acomodare cu conditiile de examinare."

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Geografiw
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii