Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a II-a

Ghid de pregatire la matematica pentru clasa II-a

Cod: VOX133

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a II-a

Mai multe poze

Detalii

Aceste ghiduri de pregatire-evaluare sunt adresate in special pregatirii individuale ale elevilor (sau la clasa) si contin toate problemele si exercitiile cuprinse in produsul " Culegere" aferent. Pe langa enuntul problemelor, organizate in teste (pe capitole sau generale) , ghidurile evalueaza raspunsurile bifate in timpul alocat rezolvarii si in finalul testului prezinta raspunsurile corecte, notand rezultatul obtinut.

Ghidul de pregatire-evaluare "Matematica pentru clasa a II-a" este o aplicatie destinata studiului individual, excelent instrument pentru exersarea rezolvarii testelor de evaluare, simultan cu aprofundarea cunostintelor dobandite la scoala.
Aplicatia pune la dispozitia elevului o culegere electronica interactiva si 500 teste predefinite, extrase din aceasta culegere, reunind laolalta cele mai importante functii ale aplicatiilor platformei UnivTest.

Evaluarea se realizeaza pe suportul aplicatiei UnivTest Evaluator, care reproduce intocmai conditiile in care elevii sustin probele practice (examene, lucrari de control, concursuri scolare etc.). Dupa terminarea rezolvarii fiecarui test, aplicatia calculeaza nota finala si permite accesul elevului la solutii si rezolvari recomandate, astfel incat acesta isi poate verifica rezolvarea, dar si nivelul cunostintelor teoretice, studiind explicatiile detaliate pe care le primeste.

Cele 500 teste propuse pentru rezolvare sunt extrase dintr-o culegere electronica interactiva UnivTest a carei caracteristica de baza, care o face practic inepuizabila si deosebita fata de alte lucrari similare realizate in alt format, este ca cei mai multi dintre itemi sunt "clonabili" (isi modifica forma si valorile numerice, in mod intamplator, la fiecare afisare). In plus, la fiecare incarcare, variantele de raspuns ale itemilor sunt "amestecate" intre ele, astfel incat un test reincarcat pentru reluarea rezolvarii va fi afisat intotdeauna intr-o forma diferita fata de cea precedenta.

Principalele imbunatatiri pe care le aduce editia a II-a a acestei serii de aplicatii, fata de editia precedenta, sunt:
- Prezenta editie prezinta elevului disciplina tratata conform programei complete a anului scolar pentru care a fost proiectata. Pentru a putea fi folosite cu eficienta pe tot parcursul anului scolar, testele se pot "filtra", astfel incat sa cuprinda numai capitolele care au fost parcurse de elev de la inceputul anului scolar pana in momentul testarii. Configurarea modului de filtrare se poate realiza foarte usor din menu-ul aplicatiei, sau direct din culegerea atasata;
- Fiecare dintre cele 500 teste pe care le propune aplicatia contine teste selectate din capitole diferite ale matematicii pentru nivelul respectiv. Dar, avand acces permanent la culegerea electronica interactiva din care s-au selectat cele 500 teste, elevul poate exersa rezolvarea exercitiilor si problemelor care apartin numai unui anumit capitol;
- Sectiunea de evaluare a acestei aplicatii este chiar aplicatia pe care elevii din toata tara dau probele in cadrul concursului informatizat "Teste pe taste" (vezi sectiunea "Produse - Teste pe ... taste").

Aplicatia este deosebit de "prietenoasa", accesibila chiar si incepatorilor in folosirea calculatorului, fiind deosebit de intuitiva si foarte generoasa in explicatii detaliate si filme de prezentare.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii