Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

FreeBSD. Utilizare. Administrare. Configurare

FreeBSD, sistem de operare gratuit (open source) care urmeaz

Cod: 174

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 24,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

FreeBSD. Utilizare. Administrare. Configurare

Mai multe poze

Detalii

FreeBSD, sistem de operare gratuit (open source) care urmeaza linia traditionala UNIX – sistemul BSD –, a fost conceput pentru servere de retea, dar - pentru statii de lucru. Unui sistem FreeBSD i se poate da orice utilizare, atit ca server sau router Internet, cit - ca platforma pentru dezvoltarea de programe, ca sistem utilizat la birou ori acasa sau in educatie - cercetare. Conform unui slogan al dezvoltatorilor sai, „cu FreeBSD esti limitat in utilizare doar de propria ta imaginatie”.
Lucrarea de fata reprezinta un ghid util pentru cei care fac primii pasi in vederea invatarii sistemului FreeBSD, folositor pentru instalarea sa - aprofundarea notiunilor de baza privind utilizarea de zi cu zi. De asemenea, ofera principalele informatii necesare pentru a putea configura - administra un sistem FreeBSD. Numeroase exemple practice de folosire a utilitarelor FreeBSD, precum - a fisierelor de configurare, acompaniate de doua studii de caz concrete, vin in ajutorul incepatorilor pentru a configura, intr-un timp scurt, un server sau un router FreeBSD.

Cuprins: Instalarea FreeBSD – Notiuni de baza • Gestiunea fisierelor – Administrarea utilizatorilor – Legatura la retea • Nucleul FreeBSD – Realizarea de copii de siguranta • Tiparirea la imprimanta – Sistemul de posta electronica • Sistemul numelor de domenii – Server Web - FTP • Securitatea sistemului – Studii de caz

Mai multe informatii

Tip produs N/A
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii