Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

EDU Povesti prescolari - Gradinita Zoo

Povesti interactive pentru prescolari

Cod: EEDU102

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

EDU Povesti prescolari - Gradinita Zoo

Mai multe poze

Detalii

"Gradinita Zoo" (Activitati integrate de educatie rutiera, educatie moral-civica, educatie pentru sanatate - educatie ecologica) se adreseaza prescolarilor din grupele mica - mijlocie.

Pachetul educational "Gradinita Zoo” este format dintr-un DVD (soft educational cu filmulete - jocuri educative) - o revista cu 12 animalute stantate.

DVD-ul contine 16 episoade de desen animat educativ (de circa 10 minute fiecare), ele putand fi vizionate atat pe computer, cat - la televizor, cu ajutorul unui DVD player. Pe langa cele 16 filmulete, DVD-ul mai contine o sectiune pentru computere cu 13 jocuri educative - 200 de fise printabile pentru desen. Jocurile se adreseaza prescolarilor mici, copilul apasand orice tasta in clipa in care vede pe ecran elementul solicitat.

Fiecare dintre cele 16 episoade are un alt personaj principal (animalut simpatic), ele provocand in permanenta copilul sa participe la desfasurarea actiunii. Copilul trebuie sa interactioneze cu personajele: sa sufle albinuta de pe sosea, sa-l trezeasca pe ursuletul Martinica, sa danseze impreuna cu veverita Vivi sau catelul Patrocle, sa picteze impreuna cu pisicuta Miau - Miau, sa se prezinte politicos etc.
În revista copilul gaseste 12 animalute imprimate pe hartie cartonata (format A4) cu personajele din povesti, care pot fi desprinse pe linia de stantare - agatate in camera, lipite pe perete sau se poate folosi conturul lor pentru exersarea desenului.

Pachetele educationale EDU sunt elaborate in conformitate cu programa scolara, beneficiind de avizul M.E.C.T. - recomandarea A.N.M.E.D.E.P

Fiecare pachet educational EDU este compus dintr - un CD - un auxiliar , ambele fiind realizate in lumina metodelor interactive, elevul descoperind ca invatarea poate fiplacuta - distractiva.

Caracteristici soft educational

- acest produs este un software interactiv multimedia - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- timpul de rulare - durata CD-ului functie de viteza de procesare a utilizatorului (elevului). Daca misiunea nu este indeplinita (raspunsurile nu sunt corecte) - poate relua jocul sau aplicatia. De asemenea unele misiuni sunt generate aleator (elevul are mai multe posibilitati)
- CD-urile ruleaza numai pe PC - unitate CD-ROM sau/si DVD-ROM 

Cerinte minime

Sistem de operare: Windows XP/ Windows 7
Procesor: 1.8 GHz
Memorie RAM: 512 MB
Rezolutie: 1024 x 768
Placa video: 128 MB
Placa audio: DA
Spatiu pe hard disk: 500 MB spa?iu liber
Cerin?a pentru DVD player:
Compatibil cu DivX

Cerinte recomandate

Sisteme de operare: Windows XP, Windows 7
Procesor: 1.5 Dual Core
Memorie RAM: 1 GB RAM
Rezolutie: 1024 x 768
Placa video: 256 MB
Placa audio: DA
Spatiu pe hard disk: 500 MB spa?iu liber
Cerin?a pentru DVD player:
Compatibil cu DivX

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Cunoasterea mediului
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii