Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

EDU Magic English (auxiliar limba engleza cls I)

Pachetul educational interactiv de invatare a limbi engleze cls I

Cod: EEDU40

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

EDU Magic English (auxiliar limba engleza cls I)

Mai multe poze

Detalii

Limba engleză poate fi magică si distractivă atunci când o descoperi alături de cele mai îndrăgite personaje din povesti: Casper (fantoma prietenoasă), cei trei purcelusi, Albă-ca-zăpada si familia ei de pitici, Aladdin si jucăusa lampă, Alice si simpaticul iepuras, micuta sirenă si prietenii ei marini, precum si haiosii muzicanti din Bremen.

Cu ajutorul lor, elevii se vor familiariza cu principalele notiuni în limba engleză (formulele de salut, localizarea unor obiecte, activităti curente si instructiuni, culori, numere si jucării, animale domestice si sălbatice).

Pachetul educational este conceput în asa fel încât actul învătării să fie facil si adaptat particularitătilor de vârstă ale elevilor de clasa I. Activitătile de învătare încep cu câte un exercitiu de ”spargere a ghetii" (warm-up), iar pentru evitarea rutinei sunt propuse o multime de jocuri dinamice ("teacher’s wand") si exercitii de decupat si lipit. La sfârsitul manualului elevii îsi pot confectiona un "pasaport englezesc", completând cele 36 de file cu desene amuzante, fotografii si decupaje tematice.

Manualul electronic este similar variantei tipărite, însă imaginile şi explicaţiile statice din manual sunt înlocuite în varianta electronică cu animatii scurte si atractive, cântecele si poezii. În manualul electronic elevul primeşte sarcini de lucru diferite la fiecare accesare si un feedback imediat asupra corectitudinii rezolvării. Utilizatorul găseşte aici 109 de aplicaţii şi exerciţii interactive şi 66 de filmuleţe şi lecţii animate. Acestea au rolul de a transforma învăţarea limbii moderne într-un proces plăcut şi distractiv. Manualul electronic rulează atât pe PC, indiferent de sistemul de operare, cât şi pe tablete sau telefoane smartphone.

Cerințe minime
Sistem de operare: Windows XP
Procesor: 1.8 GHz
Memorie RAM: 2 GB RAM
Rezoluție: 1024 x 768
Placă video: 256 MB
Placă audio: DA
Spațiu pe hard disk: 600 MB spaţiu liber
Internet Explorer 9 / Firefox 5 / Google Chrome 28

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii