Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Cursa Campionilor, matematica cls.IV

Softuri jocuri logice educative, matematica cls a IV a

Cod: VOX165

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Cursa Campionilor, matematica cls.IV

Mai multe poze

Detalii

Pentru a vizualiza un demo al acestui software educational efectuati click "aici".

Pentru a descaraca - rula pe calculatorul dvs. o scurta prezentare video pentru acest produs executati click

Grupajul Cursa Campionilor se compune din:
- Cursa Campionilor I - Matematica pentru clasa I;
- Cursa Campionilor II - Matematica pentru clasa II;
- Cursa Campionilor III - Matematica pentru clasa III;
- Cursa Campionilor IV - Matematica pentru clasa IV.

Aceste programe sunt, in aparenta, numai jocuri foarte distractive dar, in realitate, reprezinta o foarte complexa - eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice ale unui scolar la nivelul respectiv. "Clasamentul", tabela care inregistreaza - ordoneaza rezultatele, face ca aplicatiile sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca sunt folosite in colectiv.
"Cursa" poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare nivelului respectiv, pe 5(cinci) niveluri de dificultate, iar jocul "Tabelul" reprezinta o alternativa distractiva a acestui mod de exersare. Pentru evitarea repetitiei, testele sunt aleatoare (cu valori alese la intamplare). Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet - imagini deosebite, cat - comentariile lui Toby, simpaticul personaj care asista operarea, atrag mult copilul iar aplicatiile isi ating scopul educational, ocupand in acelasi timp, intr-un mod deosebit de eficient, timpul de joaca al micului utilizator.
Cadrul didactic utilizator al acestor aplicatii beneficiaza de rezultate superioare in activitatea profesionala, simultan cu diminuarea efortului intelectual - imbunatatirea substantial? climatului mediului de lucru.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii