Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Ghid Pregatire-Evaluare Matematica Interactiva Clasa a V-a

CD culegere probleme matematica gimnaziu-interactiv

Cod: VOX12

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Ghid Pregatire-Evaluare Matematica Interactiva Clasa a V-a

Mai multe poze

Detalii

Aceste ghiduri de pregatire-evaluare sunt adresate in special pregatirii individuale ale elevilor (sau la clasa) si contin toate problemele si exercitiile cuprinse in produsul " Culegere" aferent. Pe langa enuntul problemelor, organizate in teste (pe capitole sau generale) , ghidurile evalueaza raspunsurile bifate in timpul alocat rezolvarii si in finalul testului prezinta raspunsurile corecte, notand rezultatul obtinut.
UNIVTEST - SIMULATOARE SPECIALE (elevi, orce nivel)
Simulatoarele specializate sunt aplicatii de sine - statatoare,care dau posibilitatea utilizatorilor sa parcurga in mod activ continutul unei anumite culegeri electronice interactive.
Acestea simuleaza conditiile de testare,inregistreaza rezultatele - calculeaza medii,pastreaza evidenta problemelor rezolvate etc.
Aceasta “culegere” reprezinta o aplicatie suport pentru exersarea rezolvarii problemelor din culegeri electronice interactive, care ajuta elevul sa parcurga, in mod activ - eficient, continutul acestora. Aplicatia este destinata pentru studiul individual al elevilor (utilizare pe un singur calculator), fiind recomandata pentru exersarea rezolvarii testelor, la scoala sau la domiciliu (autoevaluare).
Functia de rezolvare reproduce intocmai conditiile in care elevii sustin probele de evaluare (examene, lucrari de control etc.). Dupa terminarea
rezolvarii fiecarui test, aplicatia va permite accesul la datele corecte - prescrise privind rezolvarile - baremurile de notare.
Functia de notare, evaluare permite utilizatorului o corectare estimata, o evaluare obiectiva a rezultatelor testarii.
Elevul isi poate realiza singur testele, selectând problemele din culegere. Atât punctajul testului, cât - timpul alocat rezolvarii, sunt calculate
automat de program, in functie de numarul problemelor selectate - de dificultatea acestora. Dupa rezolvarea fiecarui test, itemii epuizati sunt marcati in culegere, astfel incât nu se va permite reselectarea lor. Elevul va putea afla oricând stadiul rezolvarii culegerii, câti itemi a rezolvat - câti urmeaza a fi rezolvati, din fiecare capitol. Totodata, va avea permanent evidenta testelor rezolvate, acces deplin la datele acestora, cât - posibilitatea de a reface testarile.
La selectarea fiecarei probleme, aceasta va fi prezentata intr-o varianta diferita fata de cea precedenta ( schimbare valori numerice ) ceea ce
reprezinta practic o resursa inepuizabila pentru exersare - autoevaluare. Aplicatiile sunt deosebit de "prietenoase", accesibile chiar - incepatorilor in folosirea calculatorului, datorita tutorialului care indruma utilizatorul, pas cu pas.
 
Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii