Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Matematica Gimnaziu (Grila, Itemi clonabili..)

Softuri culegere matematica educationale,teste gimnaziu

Cod: VOX142

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 35,70 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Matematica Gimnaziu (Grila, Itemi clonabili..)

Mai multe poze

Detalii

UNIVTEST CULEGERI ELECTRONICE INTERACTIVE (cadre didactice - elevi,orce nivel)
Culegerile electronice interactive se pot utiliza individual sau ,daca se instaleaza - aplicatia"UNIVTEST GENERATOR PRO 6.0",acestea pot fi utilizate interactiv,ca baze de date pentru proiectarea testelor de evaluare.

Pentru a descaraca - rula pe calculatorul dvs. o scurta prezentare video pentru acest produs executati click
Este o culegere de matematica pentru gimnaziu, care contine peste 700 subiecte de tip grila, impartite pe 3 grade de dificultate. Aplicatia este realizata dupa continutul programului "MatCap", dezvoltat de VAROX - avizat de MECT. Culegerea contine cele mai reprezentative subiecte de matematica pentru nivelul gimnazial.
Caracteristica de baza acestei culegeri este aceea ca subiectele sale sunt clonabile, ceea ce o face practic inepuizabila. In plus, faptul ca majoritatea problemelor sunt insotite de explicatii teoretice - rezolvari complete, face ca aceasta culegere sa reprezinte nu numai un mecanism de exersare, ci - un excelent mijloc de invatare.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii