Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Culegere Economie liceu-CD-D.Voinea

Culegere multimedia probleme - teste economie bacalaureat

Cod: VOX9

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 29,40 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Culegere Economie  liceu-CD-D.Voinea

Mai multe poze

Detalii

Pentru a vizualiza un demo al acestui software educational efectuati click "aici".

Pentru a vizualiza detalii despre achizitie CULEGERE sau GHID PREGATIRE-EVALUARE efectuati click "aici".

UNIVTEST - SIMULATOARE SPECIALE (elevi, orce nivel)
Simulatoarele specializate sunt aplicatii de sine - statatoare,care dau posibilitatea utilizatorilor sa parcurga in mod activ continutul unei anumite culegeri electronice interactive.
Acestea simuleaza conditiile de testare,inregistreaza rezultatele - calculeaza medii,pastreaza evidenta problemelor rezolvate etc.
 
Avizat de Ministerul Educatiei - Cercetarii.
Pregatire in vederea sustinerii bacalaureatului 2006 la economie. Aplicatia corespunde cerintelor impuse de programa 2006, iar enunturile testelor, solutiile integrale, rezolvarile - comentariile, sunt preluate din culegerea electronica interactiva "ECONOMIE 2006", realizata de prof. Daniel VOINEA, excelent material pentru exersarea rezolvarii testelor - pentru invatare. Bateriile de teste sunt insotite de aplicatia UnivTest Simulator, excelent mecanism de autoevaluare care reproduce intocmai conditiile de examinare, corecteaza - noteaza, calculeaza medii generale etc.
Prezentul CD reprezinta prima culegere electronica interactiva, continand o cifra neegalata pana in prezent: 1000 teste. Aplicatia a fost creata pentru a veni in sprijinul elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru sustinerea acestei probe la bacalaureat, precum - pentru admiterea in invatamantul superior.
 
Caracteristici software educational

-
acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Economie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii