Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Corpul Omenesc colectie 4 DVD

Colectia Filme Documentare discovery

Cod: SI 5949029301291

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 78,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Corpul Omenesc colectie 4 DVD

Mai multe poze

Detalii

Senzatii
Cele cinci simturi sunt legatura noastra cu lumea exterioara. Sub piele, peste un mlion de mici senzori ne ofera informatia bruta. 70 km de fibre nervoase ne permit sa reactionam cu o viteza incredibila. Senzatiile ne avertizeaza de pericole. Cand suntem atacati, ele contituie prima linie de aparare. Senzatiile pot chiar san e salveze viata, cand suntem fortati la limita.

Simtul vazului
Vederea noastra se bazeaza pe cel mai complex aparat din corpul nostru. Un sfert din creier este raspunzator de activitatile legate de vedere. In situatii extreme, ochii nostril se fixeaza pe cele mai mici detalii cu viteza fulgerului. Putem vedea pe intuneric - vizualiza imposibilul. Creierul nostru ne permite sa vede chiar - atunci cand dormim. Iar cel mai probabil intr-o zi vom putea vedea chiar - fara ajutorul ochilor.

Forta
Nun e dam seama cat de puternice ne sunt oasele - muschii. In situatii de criza, putem alerga cu viteza incredibila, putem supravietui unei caderi de la inaltime, putem ridica greutati uluitoare - conduce sute de kilometri in sir. Muschii sunt constituiti din mii de fibre - milioane de filamente, motoare microscopice care ne pun in miscare. Ele sunt gata de actiune atunci cand corpul omenesc e solicitat la maximum.

Puterea creierului

Deasupra coloanei noastre vertebrale se afla un organ de 1,5 kg ce controleaza tot ce facem. Creierul nostrum functioneaza mai rapid ca orice computer, procesand un numar uimitor de 100 trilioane instructiuni pe secunda. Daca viata noastra e in pericol, pare sa incetineasca timpul. Ne spune ce sa mancam - cand sa ne consumam propriile tesuturi. Cand dormim, elibereaza o energie imensa. Creierul ne pune in miscare muschii sin e dirijeaza viata.

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Anatomie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii