Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Colectia Prada Mortala - 10 DVD-uri

Natura intrun documentar Discovery

Cod: SI 5948221101265

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 80,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Colectia Prada Mortala - 10 DVD-uri

Mai multe poze

Detalii

Pe valurile nemiloase a Marii Bering cativa oameni curajosi isi castiga painea uneori chiar cu pretul vietii. Pescuitul de crabi este cea mai periculoasa meserie din lume. Ca oamenii sa poata savura in restaurantele de lux din lume aceasta delicatesa, acesti barbati muncesc in conditii greu de imaginat.
Micutul Dutch Harbour din Alaska este punctul de plecare in fiecare sezon, aici incepe o cursa contra cronometru, reusita bazandu-se pe iscusinta capitanilor. Sig Hansen urmeaza traditia familiei pe magnificul Northwestern. Sig este un capitan experimentat, dur - competitiv, impreuna cu fratele lui - echipajul unit incearca de fiecare data sa invinga conditiile imposibile in care trebuie sa pescuiasca.
Alaturi de colegi de o viata ca Johnathan - Andy Hillstrand de pe Time Bandit, Phil Harris de pe Cornelia Marie, Rick Quashnick de pe Maverick, acesti pescari trudesc pe vant, ploaie, punti acoperite de gheata, valuri inalte de 10 metri pentru ca momentul cand trag acea cusca plina de King-crab sau Crab de zapada toata greutatile se transforma in fericire.
Marea Bering este un pradator care abia asteapta sa te inghita, cuvintele singurului supravietuitor de pe Big Valley, un pescador care a cazut prada acestor ape salbatice, pierzandu-si echipajul in apele involbirate. O realitate dura pentru toti pescarii de crabi.
Pescarii curajosi stiu ca isi risca viata in fiecare zi dar raman uniti - puternici, fac aceasta meserie nu doar pentru castig dar - din dragoste. Intrati in lumea acestor pescari, aflati cum este sa traiesti la limita zi de zi, saptamani intregi pe un pescador in apele involburate ale Marii Bering.

Colectie Prada mortala 10 DVD
Suport Video: DVD
Durata: 50 min
Audio: Engleza
Subtitrare: Romana
Producator: Discovery Channel
Format: PAL
Ecran: 4/3
Gen: Documentar
Distributie in tara: Da
Distributie in strainatate: Da

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii