Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Colectia Mari palate ale lumii - 3 DVD-uri

Documentar Discovery colectie 3 DVD

Cod: SI 5949029301086

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 24,90 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Colectia Mari palate ale lumii - 3 DVD-uri

Mai multe poze

Detalii

Palatul Dogilor
In inima Venetiei, un palat se ridica pe malul apei. In interior, salile marete reverbereaza triumfurile imperiului, in timp ce in camerele de tortura se aud ecourile unor fapte intunecate. Cei mai puternici oameni din lume au devenit prizonierii propriei custi aurite, in Palatul Dogilor din Venetia.

Palatul Escorial
Printre dealurile Spaniei, un palat de granit intuneca peisajul. Aici, un rege a ridicat un bastion al credintei - un monument al terorii. Dincolo de zidurile sale, Filip al II-lea a trimis Spania, intr-o calatorie decisiva, una ce avea sa aduca glorie sau dezastru pentru palatul Escorial.

Fortul Rosu din Agra - Taj Mahal
In secolul XVI, razboinicii lumii musulmane au invadat un paradis hindus. In loc sa distruga cultura, si-au insusit-o, transformand India. Printii se bateau pentru tron, dar ridicau - monumente de o frumusete nemuritoare ca Fortul Rosu din Agra - Taj Mahal, - "o lacrima, stralucind pe obrazul timpului" precum a scris un poet.

Palatul regal din Bangkok
In secolul XIX, Europa ia cu asalt Asia - trezeste un urias. Condusa de un calugar devenit rege, Thailanda lupta cu Occidentul intr-un razboi al diplomatiei - al vicleniei. De la Palatul Regal din Bankok conducatorii thainandezi duc un al doilea razboi impotriva propriului popor, orbit de traditie.

Palatul Hampton Court
Era cel mai de bun pret al prietenului sau, asa ca Henry al VIII-lea i l-a luat. L-a transformat intr-un palat al lunii de miere pentru sotiile lui - al ororii, cand se satura de ele. Prin tradari - tragedii, a lasat regilor - reginelor Angliei o mostenire magnifica - violenta, Palatul Hampton Court.

Palatul Shonbrunn
In secolul XVIII, trei armate au atacat cel mai vechi imperiu din Europa. Totul ar fi fost pierdut, daca nu exista forta unei femei. Pe un continent condus de barbati, Maria Tereza avea sa aduca Austria intr-o noua epoca de aur, la palatul Shonbrunn.

Topkapi
In ruinele unui regat crestin a crescut inima unui imperiu musulman. Aici, fetele din harem au sedus sultanii ca sa ajunga la putere - fratii se omorau intre ei pentru pace, in lumea periculoasa - luxoasa a Palatului Topkapi din Istambul.  

   

Mai multe informatii

Tip produs Documentar
Disciplina Istorie
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii