Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

CD Toby, Tica Temerarul - eroii antici ヨ joc

Softuri jocuri educative,cultura generala pentru copii

Cod: VOX161

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

CD Toby, Tica Temerarul - eroii antici ヨ joc

Mai multe poze

Detalii

Pentru a descaraca - rula pe calculatorul dvs. o scurta prezentare video pentru acest produs executati click
Pentru a descaraca - rula pe calculatorul dvs. o scurta prezentare video pentru acest produs executati click

Puzzle "Tica Temerarul" este un joc inedit, foarte amuzant dar - educativ, recomandat utilizatorilor de varsta prescolara - celor din clasele primare. Jucand, acestia isi imbogatesc cunostintele de limba engleza, cultura generala, isi exerseaza memoria vizuala, atentia distributiva, viteza de reactie - spiritul de competitie.
Jocul a imprumutat numele povestii care il insoteste - care reprezinta premiul oferit micului competitor, daca acesta termina nivelul ales. Premiul poate fi acordat in intregime sau numai partial, in functie de modul in care s-au respectat conditiile impuse. Jocul poate fi parcurs pe trei nivele de dificultate, premiul oferit la terminarea jocului fiind dimensionat conform nivelului ales. Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet - imagini deosebite, cat - comentariile lui Toby, simpaticul personaj care asista joaca, atrag mult copilul iar jocul isi atinge scopul educational, fara ca micul utilizator sa perceapa acest fapt.
Povestea este adaptare multimedia a lucrarii "Tica Temerarul - eroii antici", publicata in anul 1991.

- "Cursa Campionilor" - nivel II, volum 1 este, in aparenta, numai un joc foarte distractiv dar, in realitate, este o foarte complexa - eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice invatate in primul semestru al clasei a II-a (adunarea - scaderea numerelor pana la 1000, cu sau fara termen necunoscut). "Clasamentul", tabela care inregistreaza - ordoneaza rezultatele, face ca aplicatia sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca este folosita in colectiv. "Cursa" poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare programei primului semestru al clasei a II-a (sau a claselor pregatitoare din gradinita), pe 5(cinci) nivele de dificultate. Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet - imagini deosebite, cat - comentariile lui Toby, fac ca aceasta dificila munca sa para deosebit de agreabila.

- Jocul "La Vanatoare" dezvolta spiritul de observatie al micului utilizator in distingerea culorilor, deprinderea acestuia de a rezolva mintal - rapid operatii simple de adunare - scadere cu 2-5 termeni - termen necunoscut, cu numere de la 1 la 10. Motivul care indeamna micul utilizator la joaca este premiul oferit pentru fiecare nivel realizat. Acesta consta in cate un set de 5 (cinci) ilustratii cu simpatice animalute - cateva explicatii despre fiecare.

- Jocul "Tabelul" - nivel II, volum 1 reprezinta o alternativa distractiva in exersarea operatiilor matematice corespunzatoare programei primului semestru al clasei a II-a.

PENTRU TOATE VARSTELE:

- Jocul "Table", cunoscut in lume sub numele "BACKGAMMON", este un joc international, dar foarte popular in tara noastra, mai ales in randul persoanelor care au trecut de prima tinerete. La noi in tara, jocul difera foarte putin ca reguli. Aici va oferim varianta noastra, romaneasca.
Algoritmul programului este deosebit de reusit, construit astfel incat sa intuiasca stilul de joc - curajul utilizatorului - sa se adapteze acestora. Este exigent, dur uneori, dar sigur nu fura (pe cuvantul programatorului!).

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii