Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

CD Toby - Printul Urs ヨ joc

Softuri jocuri logice, puzzle,cultura generala copii

Cod: VOX160

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 23,10 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

CD Toby - Printul Urs ヨ joc

Mai multe poze

Detalii

Click pentru a mari! PENTRU VARSTE DE 5 - 12 ANI
CD-ul contine:

- Puzzle "Printul Urs" este un joc inedit, foarte amuzant dar - educativ, recomandat utilizatorilor de varsta prescolara - celor din clasele primare. Jucand, acestia isi imbogatesc cultura generala, isi exerseaza memoria vizuala, atentia distributiva, viteza de reactie - spiritul de competitie.
Jocul a imprumutat numele povestii care il insoteste - care reprezinta premiul oferit micului competitor, daca acesta termina nivelul ales. Premiul poate fi acordat in intregime sau numai partial, in functie de modul in care s-au respectat conditiile impuse. Jocul poate fi parcurs pe trei nivele de dificultate, premiul oferit la terminarea jocului fiind dimensionat conform nivelului ales. Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet - imagini deosebite, cat - comentariile lui Toby, simpaticul personaj care asista joaca, atrag mult copilul iar jocul isi atinge scopul educational, fara ca micul utilizator sa perceapa acest fapt.
Povestea este adaptare multimedia a lucrarii "Printul Regasit", publicata in anul 1992.

- "Cursa Campionilor" - nivel I, volum 1 este, in aparenta, numai un joc foarte distractiv dar, in realitate, este o foarte complexa - eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice invatate in primul semestru al clasei I (adunarea - scaderea numerelor pana la 10, cu sau fara trecere peste ordin, cu sau fara termen necunoscut). "Clasamentul", tabela care inregistreaza - ordoneaza rezultatele, face ca aplicatia sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca este folosita in colectiv. "Cursa" poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare programei primului semestru al clasei I (sau a claselor pregatitoare din gradinita), pe 5(cinci) nivele de dificultate. Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet - imagini deosebite, cat - comentariile lui Toby, fac ca aceasta dificila munca sa para deosebit de agreabila.

- Jocul "Dezleaga Cifrul!" dezvolta spiritul de observatie al micului utilizator in distingerea culorilor, deprinderea acestuia de a rezolva mintal - rapid operatii simple de adunare - scadere cu 2 termeni - termen necunoscut, cu numere de la 1 la 9. Motivul care indeamna micul utilizator la joaca este premiul oferit pentru fiecare nivel realizat. Acesta consta in cate un set de 5 (cinci) ilustratii cu simpatice animalute - cateva explicatii despre fiecare.

- Jocul "Tabelul" - nivel I, volum 1 reprezinta o alternativa distractiva in exersarea operatiilor matematice corespunzatoare programei primului semestru al clasei I.

PENTRU TOATE VARSTELE:

- Jocul "Septica" este un joc romanesc, avand o mare popularitate pe teritoriul tarii, in special in cercurile tinerilor de pana la 25 ani. Este un joc care dezvolta tinerilor spiritul competitional dar, in acelasi timp, capacitatile de memorare - atentie.
Algoritmul programului este deosebit de reusit, construit astfel incat sa intuiasca stilul de joc - curajul utilizatorului - sa se adapteze acestora. Este exigent, dur uneori, dar sigur nu fura (pe cuvantul programatorului!).

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii