Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

UnivTest Evaluator IQ Pro - 5 licente

Simulator teste evaluare IQ - rezultate-CD interactiv - 5 licente

Cod: VOX16

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 1.092,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

/

Mai multe poze

Detalii

Componenta a grupajului UnivTest, aplicatia UNIVTEST EVALUATOR este un evaluator de teste, excelent instrument de valorificare a testelor realizate cu UnivTest Generator. Destinata utilizarii individuale, prin modul in care reproduce conditiile de examinare, testare (cronometrarea timpului de rezolvare, interzicerea intreruperilor, accesul limitat la solutii, rezolvari etc.), aplicatia UnivTest Evaluator transpune utilizatorul in mediul ideal pentru exersare, invatare si autoevaluare.

Un foarte mare avantaj al utilizarii acestei aplicatii este acela ca testele grila, imediat dupa finalizarea rezolvarii, sunt corectate automat de catre calculator, persoana examinata primind un raport complet asupra corectitudinii rezolvarii si asupra rezultatelor finale sau partiale (aplicatia corecteaza numai itemii de tip grila; daca testul rezolvat contine atat itemi grila, cat si itemi non-grila, corectarea va fi partiala). Datorita acestui avantaj, aplicatia este extrem de folositoare persoanelor care se pregatesc individual si exerseaza in particular rezolvarea testelor de evaluare, in vederea imbunatatirii situatiei scolare sau a sustinerii examenelor. Fiindca, dupa incheierea rezolvarii, utilizatorul primeste acces nelimitat la solutii, rezolvari si baremuri notare, avand astfel posibilitatea de a compara rezolvarile efectuate cu cele prescrise, aplicatia este si un excelent instrument de invatare.

Pretul afisat se refera la pachet 5 licente.

Pretul unei licente se calculeaza in functie de pachetul comandat, fiind cu atat mai mic, cu cat pachetul comandat contine mai multe exemplare (pachete de cate 5 licente, 10 licente etc.).

8 baterii de teste pentru determinarea IQ.
Simulator realizat - adaptat dupa lucrarea cunoscutului psiholog profesor doctor Hans Jurgen Eysenck
Programul reprezintã transpunerea software a testului de evaluare IQ realizat de celebrul psiholog Hans Jurgen Eysenck . Lucrarea contine opt teste de bazã - un test de practicã, fiecare cu câte 40 de intrebãri. Fiecare test de bazã este de sine-stãtãtor, poate fi rezolvat - corectat independent de celelalte. Întrebãrile sunt diferite, mai usoare la inceputul testului - mai grele spre sfârsit, totusi ordonarea dupã gradul de dificultate nu este atât de strictã. Aplicatia este astfel conceputã incât administratorul (persoana care dirijeazã - controleazã exploatarea testelor) sã detinã controlul absolut asupra optiunilor de bazã (timp testare, afisarea individualã sau globalã a rãspunsurilor, accesul la testele efectuate etc.). Metoda clasicã folositã pânã in prezent pentru exploatarea testelor de evaluare IQ implicã multiplicarea acestora pe hârtie, organizarea strictã a conditiilor de testare (salã amenajatã special, liniste, supraveghere strictã etc.) - a evidentelor rezultatelor obtinute.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0364-733.987 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Componenta a grupajului, UnivTest Editor este un complex asistent pentru realizarea propriilor colectii electronice de probleme si exercitii, in format UnivTest. Colectiile personale astfel realizate pot fi utilizate individual dar, mai eficient, pot fi recunoscute si "citite" de aplicatia UnivTest Generator Pro, pentru a fi folosite ca baze de date la proiectarea profesionala a testelor de evaluare.
UnivTest Editor este o aplicatie destinata realizarii colectiilor personale, viitoare culegeri electronice interactive. Fiind freeware si deosebit de accesibila ca functionare, aplicatia UnivTest Editor a fost realizata pentru a stimula creativitatea autorilor de culegeri de probleme si exercitii, destinate invatamantului. Chiar netransformate in culegeri electronice interactive, colectiile personale realizate in format UnivTest sunt deosebit de utile elevilor si cadrelor didactice, reprezentand baze de date inteligente pe care le pot folosi in procesul de invatare sau activitatea profesionala.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Stiinte socio-umane
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii