Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

UnivTest Evaluator 7.6 - 10 licenta colectiva

Evaluator testare colectiva elevi-soft educational 10 licente

Cod: VOX407

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 2.100,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

/

Mai multe poze

Detalii

Componenta a grupajului UnivTest, aplicatia UNIVTEST EVALUATOR este un evaluator de teste, excelent instrument de valorificare a testelor realizate cu UnivTest Generator. Destinata utilizarii individuale, prin modul in care reproduce conditiile de examinare, testare (cronometrarea timpului de rezolvare, interzicerea intreruperilor, accesul limitat la solutii, rezolvari etc.), aplicatia UnivTest Evaluator transpune utilizatorul in mediul ideal pentru exersare, invatare si autoevaluare.

Un foarte mare avantaj al utilizarii acestei aplicatii este acela ca testele grila, imediat dupa finalizarea rezolvarii, sunt corectate automat de catre calculator, persoana examinata primind un raport complet asupra corectitudinii rezolvarii si asupra rezultatelor finale sau partiale (aplicatia corecteaza numai itemii de tip grila; daca testul rezolvat contine atat itemi grila, cat si itemi non-grila, corectarea va fi partiala). Datorita acestui avantaj, aplicatia este extrem de folositoare persoanelor care se pregatesc individual si exerseaza in particular rezolvarea testelor de evaluare, in vederea imbunatatirii situatiei scolare sau a sustinerii examenelor. Fiindca, dupa incheierea rezolvarii, utilizatorul primeste acces nelimitat la solutii, rezolvari si baremuri notare, avand astfel posibilitatea de a compara rezolvarile efectuate cu cele prescrise, aplicatia este si un excelent instrument de invatare.

La optiunea autorului testului de evaluare, UnivTest Evaluator poate clona itemii testului in momentul incarcarii pe o statie de lucru, astfel incat fiecare test sa difere de cele incarcate pe celelalte statii.

Pretul afisat se refera la un pachet de 10 licente.

Pretul unei licente se calculeaza in functie de pachetul comandat, fiind cu atat mai mic, cu cat pachetul comandat contine mai multe exemplare (pachete de cate 5 licente, 10 licente etc.).

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0364-733.987 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii