Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

Culegere English for all of us, de Nicolae Loghinaş

Curs interactiv de engelza pentru toti : gramatica, literatu

Cod: VOX515

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 33,60 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

Culegere English for all of us, de Nicolae Loghinaş

Mai multe poze

Detalii

Pentru a vizualiza un demo al acestui software educational efectuati click "aici".

Pentru a vizualiza detalii despre achizitie CULEGERE sau GHID PREGATIRE-EVALUARE efectuati click "aici".

"English for all of us" este o culegere CD carel contine teste pentru admiterea la clasele de bilingv-engleza. Testele acopera - o gama larga de subiecte, notiuni de vocabular, structuri gramaticale necesare examenelor Cambridge sau probei de "listening" conform noului tip de Bacalaureat.

"Acest software educational a aparut din dorinta de a clarifica multe situatii de care se lovesc elevii romani atunci cand invata limba engleza. Tipurile de teste trateaza situatii generale - speciale ale utilizarii timpurilor - modurilor verbului, aspectului verbului, concordantei timpurilor etc. Fiecare test in parte are - un feedback care explica de ce un exercitiu se rezolva intr-un anumit fel, aceasta venind in sprijinul elevilor atunci cand exerseaza individual, fara ajutorul profesorului.
Textul scris, imaginea, coloana audio - filmul se imbina in tipuri de teste multiple-choice, fill-in-the-blanks exercises, matching exercises, jumble-sentences, crossword puzzles. Coloanele sonore - filmele cuprind atat engleza britanica din zilele noastre, cat - engleza americana sau cea vorbita de alte popoare, toate acestea pentru a intelege mai usor o limba utilizata foarte mult la nivel global in multe domenii de activitate."
(Extras din cuvantul inainte al autorului continutului didactic, prof. Nicolae Loghinas)

Lucrarea este impartita in trei parti:
- 1. Teorie, ce cuprinde capitole ale gramaticii engleze precum verbul, adjectivul, articolul, vorbirea directa / indirecta;
- 2. Literatura anglo-americana;
- 3. Teste cu diverse grade de dificultate.
Prin urmare, prezentul material reprezinta o solutie completa, complexa, obiectiva - eficienta pentru invatare - exersare.
- Completa, fiindca include atat teorie, cat - teste de evaluare;
- Complexa, deoarece continutul didactic functioneaza pe o structura dinamica, printr-o serie de aplicatii interactive care supun elevul unor probe antrenante;
- Obiectiva, fiindca fiecare testare este urmata de o notare precisa, excluzand influenta factorului uman;
- Eficienta, fiindca isi atinge scopul educational, fara sa suprasolicite elevul, oferindu-i acestuia divertisment - conditii de studiu dintre cele mai agreabile.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Engleza
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii