Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

UnivTest Generator Pro 7.6-individual

Softuri educationale creare teste evaluare - un utilizator

Cod: VOX200

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 714,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

UnivTest Generator Pro 7.6-individual

Mai multe poze

Detalii

UNIVTEST GENERATOR PRO este un generator de teste, complex asistent in proiectarea testelor de evaluare, care permite utilizatorului accesul la o biblioteca de culegeri electronice atasata, din care poate selecta subiectele testelor. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi personalizate, salvate individual sau in forme clonate (salvare multipla), exportate in format grafic, TXT sau HTML, listate, protejate la deschidere si citire etc.

Cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza un test de orice format, cu orice continut si oricat de complex, in cel mai scurt timp, cu maxima precizie si inalt profesionalism. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi utilizate in orice mod, aplicatia adaptandu-se oricarei metodologii, de la cele clasice si pana la cele mai moderne, astfel:
- testele pot listate la imprimanta si utilizate in maniera clasica (multiplicate si distribuite spre rezolvare);
- testele salvate pot fi preluate de UnivTest Evaluator in vederea sustinerii testarii in retea sau individual in maniera electronica;
- testele pot fi exportate in format Dinamic HTML (HTML, JavaScript si PhP) si pot fi montate pe un site in vederea rezolvarii online, iar rezultatele se pot primi (feedback) la adresele de e-mail indicate de cadrele didactice.
In toate variantele de utilizare, se pot exploata avantajele de clonare si salvare multipla, pe care le ofera UnivTest.

Utilizatorului aplicatiei UnivTest Generator Pro isi poate edita proprii itemi sau poate modifica itemii selectati din culegeri cu ajutorul MicroEditorului incorporat (excelent editor de text si grafica, cu o bogata simbolistica matematica si tehnica. In plus, cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza propriile colectii de subiecte favorite, pe care le poate apoi utiliza in acelasi mod in care se utilizeaza culegerile electronice interactive.

Produsul se livreaza pe supoti CD/DVD, montati in carcase DVD (cu coperta si inlay cu instructiuni de instalare si inregistrare). Cutia produsului mai contine brosura "Ghid de utilizare".

Nota: Pretul afisat este corespunzator licentei individuale (un singur utilizator). Pentru a obtine licente "multi-user", sau licente acordate in scopul obtinerii de profit, fiindca preturile acestor licente se calculeaza in functie de specificul si extinderea activitatii utilizatorului, trebuie sa contactati serviciul comercial al companiei.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0364-733.987 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii