Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

2 CD-uri educationale pentru 5 - 12 ani

Pachet 2CD-jocuri educationale interactive-memorie,logica...

Cod: VOX136

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 42,00 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

2 CD-uri educationale pentru 5 - 12 ani

Mai multe poze

Detalii

Grupajele de jocuri didactice "Toby - Printul Urs" - "Toby, Tica Temerarul - eroii antici" au fost realizate pentru acoperirea necesarului de material didactic in gradinite - clasele I - II ale ciclului primar. Componentele CD-urilor sunt avizate de MECT - respecta intocmai programa scolara corespunzatoare nivelelor catre care se adreseaza. Animatia, interactivitatea, continutul bogat in sunet - imagini, premiile oferite pentru rezultate bune, cat - comentariile moderatorului Toby, simpaticul personaj care asista joaca, atrag mult copilul, iar jocurile isi ating scopul educational, ocupand eficient - util timpul liber al micului utilizator. Totodata, varietatea exercitiilor - a informatiilor, alegerea la intamplare a acestora, fac din aceste jocuri instrumente inepuizabile, ale caror valoare de intrebuintare - grad de noutate se pastreaza pe timp indelungat.

Pachetul este format din CD-urile:
- Toby - Printul Urs;
- Toby, Tica Temerarul - eroii antici
si este prezentat la un pret promotional, redus cu peste 15% fata de suma preturilor celor doua CD-uri achizitionate separat.
Descrierea detaliata a fiecaruia dintre CD-uri se regaseste in sectiunea "jocuri didactice".

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Nu
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii