Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross.

101 jocuri - Matematica cls I - Care pe Car(t)e

Soft educational matematica cls 1-101 jocuri didactice

Cod: VOX506

Disponibilitate: In stoc

Our Price: 25,20 RON
OR

Comanda rapida:

L-V: 08:30 - 16:30

Tel. 0364-733.987 / 0784-212.682

Posta 12 ron / Curier 20 ron

101 jocuri  - Matematica cls  I - Care pe Car(t)e

Mai multe poze

Detalii

Varianta "Matematica I" a aplicatiei "Care pe Car(t)e" contine 101 jocuri, fiecare dintre acestea structurat pe 10-15 etape. Continutul didactic al jocurilor a fost realizat de invatator Virginia TOCU, autor al unui important numar de culegeri electronice interactive pentru nivel primar.
Prezenta lucrare cuprinde toata materia la disciplina matematica prevazuta de programa scolara. Aplicatia poate fi folosita ca un supliment al lectiei in clasa sau acasa, realizand exersarea individuala necesara insusirii - utilizarii unor concepte specifice matematicii, dezvoltarii capacitatilor de explorare/investigare - rezolvare de probleme, permitand fiecarui elev sa lucreze in ritm propriu - sa aiba mereu aprecierea corectitudinii raspunsului dat.

Caracteristici software educational

- acest produs este un software interactiv - pentru rulare necesita interventia utilizatorului prin actionarea mouse-ului si/sau a tastaturii;
- programul educational porneste automat la introducerea CD-ului in PC in unitatea CD-rom sau DVD-rom cititoare - chiar de la pornire, furnizeaza clientului toate informatiile privind functionarea ulterioara.
- configuratie minima PC - Windows 98, 128 Mb RAM; CPU 450 MHz;
- configuratie recomandata PC - Windows XP, 256 Mb RAM; CPU 1600 MHz
- pretul soft-ului reprezinta in general o singura licenta pentru instalare pe 1 PC sau mai multe licente (doar pentru produsele unde este specificat astfel)
- produsul neinregistrat permite accesul la toate functiile o perioada limitata (evaluare - shareware), dupa care accesul este restrictionat, sau permite accesul numai la cateva functii (demo), astfel incat clientul sa se poata edifica pe deplin in ceea ce priveste continutul, functionarea - utilitatea aplicatiei

Pentru orice problema legata de functionarea CD/DVD/soft va rugam sa ne contactati la adresa office@pro-edu.ro , tel - 0264-305.539 sau sa luati legatura direct cu producatorul - detaliile de contact le gasiti pe coperta CD.

Mai multe informatii

Tip produs Software
Disciplina Matematica
Autor Nu
ISBN Nu
An aparitie Nu
Nr. pagini Nu

Intrebari, comentarii, raspunsuri

Nu exista inregistrari

Adreseaza intrebarea
  • Pentru comenzi en-gros sau cereri de oferta folositi va rugam formularul de contact sau pe adresa de email.

* campuri obligatorii